Τζώρτζης Μονογυιός – Πώς έμαθε η αδερφή του ότι είναι ο νεκρός στο τροχαίο στην Βούλα

0
369

Λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βούλας. Το επόμενο βήμα ήταν να γίνει από στενό συγγενή του το δύσκολο έργο της αναγνώρισης.

Σοκ έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα, με θύμα τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό.

Στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου μεταφέρθηκε ο 45χρονος, κλήθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού προκειμένου να αναγνωρίσει την σορό του αδερφού της , ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στο τροχαίο χθες το βραδυ στη Βούλα οδηγώντας την καινούρια του Ferrari.

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο στη Βούλα – Όταν η Κατερίνα Μονογυιού μιλούσε το 2020 για τον αδερφό της, Τζώρτζη

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βούλας. Το επόμενο βήμα ήταν να γίνει από στενό συγγενή του το δύσκολο έργο της αναγνώρισης.

Η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έμαθε αρχικά από δημοσιογράφους ότι ο αδερφός της χάθηκε στο τροχαίο. Η γυναίκα έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Εκεί, την περίμενε ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο στη Βούλα – Το τελευταίο τηλεφώνημα του Τζώρτζη Μονογυιού σε φίλο του

Η κα Μονογυιού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έμεινε στο νοσοκομείο έως αργά το βράδυ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ