Θρήνος για τον βασανιστικό θάνατο του Αποστόλη Ράμμου μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του

5
726

Παρουσίασε αλλεπάλληλες θρομβώσεις και οι γιατροί του ακρωτηρίασαν το πόδι – Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν σχετίζεται το εμβόλιο

Οδύνη και πένθος έχει «σκεπάσει» τη Ναύπακτο μετά την είδηση θανάτου του πολιτικού μηχανικού Αποστόλη Ράμμου.

Σε ηλικία 53 ετών, ο πολιτικός μηχανικός και πατέρας τεσσάρων παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Πάτρας, την περασμένη Παρασκευή.

Ο Αποστόλης Ράμμος ο οποίος εργαζόταν στην εκπαίδευση και εκτός από συνεργάτης της βουλευτού  Χριστίνας Αλεξοπούλου στην Αχαΐα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Ο άτυχος άνδρας, μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 4 Δεκεμβρίου, με πολλαπλές θρομβώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σώσουν και έκριναν ότι πρέπει να του κόψουν το αριστερό του πόδι. Μετά το χειρουργείο ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιώθηκε, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε θρόμβωση και στο δεξί άκρο.

Ο 53χρονος πολιτικός μηχανικός κατέληξε την Παρασκευή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Ο ίδιος άφησε πίσω του την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδάκια του.

269006423 10225872313050081 8090066292576971021 n 1

Στη Ναύπακτο τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβήθηκαν ότι το εμβόλιο σχετίζεται με την επιδείνωση της υγείας του, ωστόσο οι γιατροί ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κάποιος συσχετισμός με τις θρομβώσεις που παρουσίασε.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Αποστόλη Ράμμο το Σάββατο, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι χάθηκε έτσι ξαφνικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε.... αφού το ξεκαθάρισαν οι γιατροί πως δεν ευθύνονταν το εμβόλιο,

    έτσι θα είναι. Η εξήγηση που έδωσαν στο Ιατρικό Ανακοινωθέν, πως δηλαδή ο θάνατος του ανθρώπου προήλθε μετά από στενή επαφή με εξωγήινα ερπετοειδή, είναι η μόνη διεθνώς επιστημονικά αποδεκτή ερμηνεία! Αυτά, για τους ψεκασμενους, που ψάχνουν λογο να μην εμβολιαστούν!

    Να ναι χαρούμενος και ζωντανός εκεί που πήγε. Μακριά από τον βρώμικο, νεκρό κόσμο εδω..

    • Ενώ εσύ καραγκιοζάκο γνωρίζεις όλον τον ιατρικό φάκελο του ασθενούς.

      Είσαι απόλυτα γνωστής και εκφράζεις την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ σου άποψη. ΚΟΠΑΝΕ. Και βέβαια μακρυά από κάτι ΛΑΜΑΚΕς σαν εσένα.

  2. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ