«Βόμβα»: Πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του Γιώργου Τράγκα

1
1502

Καταγγέλλει ότι το κυβερνητικό περιβάλλον ήθελε την επαγγελματική εξόντωση του δημοσιογράφου

Με αίτημα που απέστειλε χθες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα.

Στο αίτημά του προς τον εισαγγελέα, ο κ. Γάκης προχωρά σε πολύ σοβαρές καταγγελίες κατά του κυβερνητικού περιβάλλοντος, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε στόχο την επαγγελματική εξόντωση του Γιώργου Τράγκα, ενώ ζητά να ερευνηθεί για ποιον λόγο δεν χορηγήθηκε στον γνωστό δημοσιογράφο η θεραπεία με τα μονοκλωνικά αντισώματα, παρότι ο ίδιος είχε κάνει αίτηση.

Η σοβαρή καταγγελία του Δημήτρη Γάκη αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο δύο μεγάλες παθογένειες του Συστήματος Υγείας στη μάχη απέναντι στη πανδημία. Η πρώτη έχει να κάνει με την παντελή απουσία πρωτοβάθμιας φροντίδας και σωστής ενημέρωσης του πληθυσμού, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αργή μετάβαση των ασθενών στα νοσοκομεία.

Η δεύτερη έχει να κάνει με την ελάχιστη ποσότητα μονοκλωνικών αντισωμάτων που προμηθεύτηκε η κυβέρνηση, η οποία δεν επαρκεί για τις ανάγκες του πληθυσμού, και, φυσικά, με τον τρόπο με τον οποίο επιλέγονται αυτοί που θα λάβουν τη συγκεκριμένη θεραπεία.

Η υπόθεση του Γιώργου Τράγκα και οι σοβαρές καταγγελίες του γιατρού Δημήτρη Γάκη πρέπει να αποτελέσουν την απαρχή ενός πιο διαφανούς τρόπου χορήγησης των μονοκλωνικών αντισωμάτων, αλλά κυρίως μια υπενθύμιση στην κυβέρνηση πως πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην παραγγελία περισσότερων σκευασμάτων. Σημειώνεται πως όσοι ασθενείς έχουν λάβει τη θεραπεία των μονοκλωνικών αντισωμάτων έχουν δει άμεση βελτίωση της υγείας τους, καθώς φαίνεται πως τα συγκεκριμένα σκευάσματα μπορούν να υψώσουν αποτελεσματικό τείχος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό.

Το αίτημα του Δ. Γάκη προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ως εξής:

«Προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου – Αίτημα διερεύνησης των συνθηκών θανάτου του δημοσιογράφου Γεωργίου Τράγκα.

Είναι γνωστός ο απηνής διωγμός, που οδηγούσε στην επαγγελματική εξόντωση του Γεωργίου Τράγκα, που εκπορευόταν από το κυβερνητικό περιβάλλον…

Η φυσική, όμως, απώλειά του χρήζει άμεσης και σε βάθος εισαγγελικής διερεύνησης. Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες, τη στιγμή μάλιστα που στο παρελθόν χορηγήθηκαν προς ημετέρους… Αυτό είχε καταγγελθεί με ανάρτηση του ιδίου!

Θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα αν υπήρξε αίτημα χορήγησής τους από τους θεράποντες, αν υπήρξε άρνηση ή καθυστέρηση έγκρισης από την αρμόδια επιτροπή και πλήρης τεκμηρίωση των ενεργειών, προς απόδοση ευθυνών και διερεύνηση σε βάθος εάν υφίστατο σχέδιο φυσικής εξόντωσής του.

Ζητώ από την εξοχότητά σας να οριστώ πραγματογνώμων για να συμπαρασταθώ στο έργο σας, διερευνώντας σε βάθος την περίπτωση.

Είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη μας να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης και να αποσειστεί κάθε σκοτεινή σκέψη, κάτι που πρωτίστως θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι κυβερνώντες για την αυτοπροστασία τους.

Με τιμή
Δημήτριος Μιχ. Γάκης,
Χειρουργός, π. διοικητής Παν. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, εξειδικευθείς σε αντιμετώπιση Βιολογικών Απειλών»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αποφασίστε, τα εμβόλια σκοτώνουν κόσμο η όχι. Κάπου το χάνετε, κατά του εμβολίου και μετά να διερευνυθουν θάνατοι επειδή δεν έγινε εμβολιο και μάλιστα αντισωμάτων που το πολεμούν περισσότερο οι αρνητές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ