O Παναγιώτης Κελεσίδης διακομίσθηκε σε ΜΕΘ στο «Σωτηρία» – Πλήρως εμβολιασμένος

2
821

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου μπήκε σε ΜΕΘ, δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και εισήχθη στο «Τζάνειο», αρχικά για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Πειραιά. Λόγω της πληρότητας, η διασωλήνωση του έγινε εκτός ΜΕΘ. Τελικά, ο Παναγιώτης Κελεσίδης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου μπήκε σε ΜΕΘ.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι 71 ετών κι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό κι από το 1972 μέχρι το 1979 αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

Πηγή: newsit.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποτε κανεις δεν υπέγραψε οτι ο εμβολιασμενος δεν κολλαει δεν νοσσει η δεν μεταδίδει τον ιο! Καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός και ιδιαιτερα οι ηλικιωμένοι η αυτοι που εχουν χρονια νοσήματα ΔΕΝ αναπτυσουν τοσα αντισωμματα όντας και εμβολιασμενοι αυτα για ενημερωση.

    • Αληθεια;; Άλλα μας έλεγαν στην αρχή του πειράματος πάνω μας.

      Θα τα έμαθες τα νεα. Στους 4 μήνες πρότεινε ο Μητσοτάκης την 3η δόση. Να ξεπουλήσει την παρτίδα, γιατί σε λίγο έρχεται η 4η με το…αναπροσαρμοσμένο εμβόλιο που θα αντιμετωπίζει την Omicron. Μέχρι την Omega θα τρυπηθούμε μπόλικες φορές ακόμη. Αλλά μην αγχώνεσαι. Εσύ προσωπικά δεν θα φύγεις από Ξαφνικιτιδα. Αυτή χτυπά μόνο τους μη Νουδίτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ