Πάτρα: Σπάνια περίπτωση διασωληνωμένης που έκανε β ΄δόση στις 30 Σεπτέμβρη! – Νεκρός και 50χρονος από το Μεσολόγγι

0
1245

Πολύ σπάνια τα περιστατικά θανάτου ή βαριάς νοσηλείας εμβολιασμένων στα νοσοκομεία της πόλης

Ένας 50χρονος Μεσολογγίτης έφυγε από τη ζωή νοσηλευόμενος με κορωνοϊο στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «ο Άγιος Ανδρέας». Ο άνδρας ήταν εμβολιασμένος και είχε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest ελαφρύ υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια στιγμή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, νοσηλεύεται διασωληνωμένη μια γυναίκα 60 ετών η οποία είχε κάνει την δεύτερη δοση του εμβολίου για τον κορωνοϊό στα τέλη του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest από συγγνενικά της πρόσωπα. Το γεγονός ότι ο εμβολιασμός της με τη β΄δόση είναι τόσο πρόσφατος προκαλεί προβληματισμό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου πάντως το ποσοστό των εμβολιασμένων που νοσούν και νοσηλεύονται με κορωνοϊό  ειναι εξαιρετικά μικρό και φαινόμενα σαν κι αυτά που προαναφέρθηκαν είναι εξαιρετικά σπάνια και στην ιατρική κοινότητα της περιοχής.

Η πλειοψηφία των νοσηλευόμενων αυτή τη στιγμή στα δυο νοοσοκομεία της Πάτρας είναι ανεμβολίαστοι και όσοι εμβολιασμένοι έχουν χρειαστεί νοσηλεία, είναι για υποστηρικτικούς λογους αφού νοσούν ιδιαίτερα ελαφρά.

Πηγή: TheBest.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ