Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός Παιδίατρος Άκης Χατζηδημητρίου

1
4205

‘Εφυγε από την ζωή ο παιδίατρος Άκη Χατζηδημητρίου. Όπως γράφει σε ανάρτησή της η αντιδήμαρχος Σερρών, Σωτηρίας Πάνου:

“Η ψυχή σφιγμένη, τα λόγια δύσκολα. Δεν το πιστεύουμε, ότι σήμερα σε αποχαιρετούμε στον Προφήτη Ηλία .Ενας άριστος Παιδίατρος, ένας λαμπρός επιστήμονας, γέννημα- θρέμα της πόλης μας, που μόλις άνοιξε τα φτερά του στη Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι πια ανάμεσά μας. Αφήνει πίσω του μια υπέροχη οικογένεια και 2 ανήλικα τέκνα. Δεν έχω λόγια παρά μόνο πίκρα.. Αντίο Άκη Χατζηδημητριου, ο φίλος σου ο Τάσος δεν ξερω πως θα μπορέσει να σε αποχαιρετησει…Η κοινωνία μας έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο και η επιστήμη έναν άξιο επιστήμονα που κόπιασε στη ζωή του για να βοηθήσει τους ανθρώπους.”

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η αντιδήμαρχος Σερρών, Σωτηρία Πάνου Αναστασιάδη: “Η ψυχή σφιγμένη, τα λόγια δύσκολα. Δεν το πιστεύουμε, ότι σήμερα σε αποχαιρετούμε στον Προφήτη Ηλία.

Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα: Νεκρός ξαφνικά γνωστός παιδίατρος, πατέρας 2 ανήλικων παιδιών

Ενας άριστος Παιδίατρος, ένας λαμπρός επιστήμονας, γέννημα- θρέμα της πόλης μας, που μόλις άνοιξε τα φτερά του στη Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι πια ανάμεσά μας.

Αφήνει πίσω του μια υπέροχη οικογένεια και 2 ανήλικα τέκνα. Δεν έχω λόγια παρά μόνο πίκρα.. Αντίο Άκη Χατζηδημητριου, ο φίλος σου ο Τάσος δεν ξερω πως θα μπορέσει να σε αποχαιρετησει.

Η κοινωνία μας έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο και η επιστήμη έναν άξιο επιστήμονα που κόπιασε στη ζωή του για να βοηθήσει τους ανθρώπους.”

Πριν λίγη ώρα έφυγε από την ζωή ο «Μπένι» .Συμφοιτητής, συνειδικευόμενος στην μονάδα των νεογνών στο Ιπποκράτειο, ένα χαμογελαστό παιδί, φιλότιμο, έδινε κουράγιο στους γονείς των πρόωρων, το δικό μας κουράγιο σώθηκε όμως απόψε.

Ένας άνθρωπος φωτεινός έσβησε. Το φευγιό του μας δείχνει ότι η ζωή είναι κυρίως άδικη, τι άδικη δηλαδή, πόρνη του χείριστου είδους εν γένει.

Καλό ταξίδι αδερφέ μου Βενιζέλο (Άκη) Χατζηδημητριου.

Αθάνατος.

i-diakopes.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ