Επεισόδια στο Μαρούσι: Καταγγελία για ακρωτηριασμό εποχικού πυροσβέστη από κρότου-λάμψης των ΜΑΤ

0
569
Επεισόδια έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επί της λεωφόρου Κηφισίας ανάμεσα σε πυροσβέστες και Αστυνομία κατά την συγκέντρωση των πυροσβεστών, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Aκρωτηριασμό εποχικού πυροσβέστη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Μαρούσι, καταγγέλλουν μέλη του πανελλήνιου σωματείου συμβασιούχων πυροσβεστών.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ένας συνάδελφός τους ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο από κρότου-λάμψης που έριξαν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, και αυτή τη στιγμή χειρουργείται.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε πέντε προσαγωγές. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ για τα όσα έγιναν στη συγκέντρωση, ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στη σελίδα των εποχικών πυροσβεστών στο Facebook αναφέρεται συγκεκριμένα πως: Αυτό που έκανε σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Επέμβαση των ΜΑΤ σε μια ειρηνική πορεία Πυροσβεστών. Ακρωτηριασμός στο δάχτυλο συναδέλφου εποχικού από κροτίδα ματατζιδων. Ο ανθελληνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοί είναι που μας κυβερνούν. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ