Θρήνος στη Λευκάδα: Μπλέχτηκε σε δίχτυα και ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα 32χρονος ψαράς

0
112

Ένας 32χρονος που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα σε θαλάσσια περιοχή της Λευκάδας, βρήκε τραγικό θάνατο. Το Λιμενικό και ιδιώτες δύτες τον ανέσυραν από τα νερά χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί της Κυριακής (31.10) και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής (31.10) σήμανε συναγερμός στη Λιμενική Αρχή της Λευκάδας, καθώς υπήρξε ενημέρωση για έναν άνδρα που ήταν εγκλωβισμένος σε δίχτυα και φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις του. Ο άτυχος άνδρας, όπως φάνηκε από τη στολή που φορούσε, έκανε υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη όταν συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Λιμενικό Σώμα σε ενημέρωσή του, στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπως και ένα αλιευτικό σκάφος με στέλεχος του Λιμενικού αλλά και δυο ιδιώτες δύτες. Ο άνδρα ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του και το αλιευτικό τον μετέφερε στην περιοχή Κάστρου Λευκάδας.

Εκεί έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, του οποίου το πλήρωμα διαπίστωσε τον θάνατο του 32χρονου η σορός του οποίου διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για τα περαιτέρω. Για το συμβάν ήδη διενεργεί προανάκριση το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ