«Κλείδωσαν» τρία νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

34
2432

Η κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα φέρνει σκέψεις για εφαρμογή νέων μέτρων που θα αφορούν στους ανεμβολίαστους. Ποια είναι αυτά.

Στο πλαίσιο της αναστάτωσης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, λόγω της έξαρσης των ημερήσιων κρουσμάτων, όλα δείχνουν πως τα νέα μέτρα είναι μονόδρομος.

Σε σημερινή του δήλωση, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, προανήγγειλε ότι ενδέχεται να υπάρξουν νέα μέτρα σε χώρους που συνυπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.

«Περιορισμοί μπορεί να τεθούν σε ισχύ στους κοινούς χώρους που συνυπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι για να προστευτούν οι δεύτεροι», είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ και ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο για περιορισμούς στις «κόκκινες» περιοχές ή για τοπικά lockdown.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα μέτρα θα αφορούν στον περιορισμό της διασκέδασης, όπου πιθανότατα στους μεικτούς χώρους θα υπάρξει συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας, καθώς και απαγόρευση μουσικής.

Ένα τρίτο πιθανό μέτρο έρχεται να προστεθεί στη λίστα, το οποίο θα προβλέπει τη διενέργεια διπλού rapid test ανά εβδομάδα για την εργασία, με το κόστος να βαραίνει διπλά τον ανεμβολίαστο πολίτη.

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες όλα αυτά θα ανακοινωθούν εφόσον υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης με την πανδημία.

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η έξαρση κρουσμάτων είναι από τις παρενέργειες των εμβολιασμενων..

    Όλο το Ισραήλ πάσχει από κρούσματα!!!! Ο εμβολιασμός στο 100 %… Αυτά για τους χαφτες του παραμυθιου

    • Γιατί γράφεις βλακείες;Αφιυ δεν ξέρεις βρε ηλίθιε τι γράφεις;Στο Ισδραηλ είχαν 60% εμβολιασμένους σαν εμάς και μετά είχαν αύξηση,τώρα με την Τρίτη δόση το περιόρισαν.

      • Δείτε την ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. Πήραν την ζωή τους πίσω με πάνω από το 90% εμβολιασμενους. Και ΔΕΙΤΕ την ΡΟΥΜΑΝΙΑ & ΡΩΣΙΑ. Και βέβαια να δείτε τι θα γίνη και στο ελλαδισταν με τους καφρους ανεγκεφαλους που στην ουσία ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΖΗΤΩ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ αρκεί να μην εμβολιαστούν.

  2. Ναι ειναι γνωστό ότι προκαλεί κορωνοιο.. Ειδικά όταν ακούς Νταλαρα..μαρινελα… Παριο… ΔΕΝ ΞΈΡΩ αν ακούς ροκ, προκαλεί το ίδιο. ΙΣΩΣ ΠΡΈΠΕΙ να το διευκρινισουν ποια είδη μουσικής να αποφεύγουμε,, γιατί στο σπίτι ή μάνα μου ακούει Καζαντζίδη. Κάνει??

    • Βλακακο όταν έρχεσαι κοντά σε κλειστό χώρο ναι.Τι Σεν καταλαβαίνεις;Εκτός αν εσυ ακούς μουσική καθιστός με ΡΗ μάσκα σου.

  3. Συμφωνώ Με το μετρό να ξεχωρίζουν τους χώρους εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων

    Για να μην » κολλήσουν » οι εμβολιασμενοι.. Τους καθαρούς αν εμβολιαστούν… ΑΝΑΜΈΝΩ

  4. ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π……. ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    • Τι ακριβώς πρότεινες εσυ;Το κράτος και όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη έφεραν εμβόλια και σου είπαν να εμβολιαστείς τζάμπα να απαλαγουμε από τημ πανδημία.Ορισμένους τους ανάγκασε και κάποιους τους πίεσε και τους πιέζει ακόμα.Εσυ τι κανείς;Τι προτείνεις;

  5. Ευτυχος στη Κω έχουμε κανονικούς άνθρωπος.Οι ψεκασμενοι είναι ελάχιστοι όποτε δεν έχουμε πρόβλημα.Ειδικά τώρα που θα φύγουν και οι ψεκασμενοι που έχουν έρθει για δουλειά εδώ και κυρίως οι Βαλκάνιοι θα ησυχάσουμε.28500 έχουν εμβολιαστεί πλήρως.Τώρα αν χάσουμε μερικούς ακόμα είναι επιλογή τους.Εύχομαι απλά να μην είναι μικρά παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν μόνα τους.

    • Είναι από τις ποιο εμβολιασμενες περιοχές της χώρας. Οπότε καλά έρχεται το πλοίο με τους 400.😂 Δεν υπάρχει πρόβλημα.

  6. Σύγκριση 30 Οκτωβρίου του «καταστροφικού» 2020 και του απελευθερωμένου και εμβολιασμένου 2021

    Νέα κρούσματα
    Το 2020 1690
    Το 2021 4696

    Θάνατοι
    Το 2020 5
    Το 2021 38

    Διασωληνωμένοι
    Το 2020 128
    Το 2021 404

    Όποιος νομίζει ότι η κυβέρνηση νοιάζεται για την υγεία μας να σηκώσει το χέρι του.

    • Και το 2019 ήταν όλα μηδέν. θέλεις να καταλήξεις κάπου; Πόσο ηλίθιοι υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη. Και η φάση είναι ότι θέλουν να το παίζουν έξυπνοι.

  7. ΗΛΙΘΕΙΟΙ ΑΜΑΘΕΙΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΤΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΗΓΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΟΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΚΑΤΕ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ??????

    • Μάθε πρώτα ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ και να σκέπτεσαι σωστά και μετά γράψε αυτό που θέλεις. ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.

  8. Αυτή που δεν έχουν κάνη εμβόλιο ( ξερόλες παντογνώστες ) που δεν θα μπορέσει ο οργανισμό τους να ενταπεξερθει θα πεθάνει το κατάλαβες αυτό που θα ανταπεξέλθει θα ζηση αλά θα αφήσει πολλά κουσούρια στον πνεύμονα περισσότερα και στα υπόλοιπα όργανα του σώματος και άντε κοσμάκη πλήρωνε νζερεμεδες . Έξω τη κάνουν δεν θέλει. Δεν μπορείς να κυκλοφόρισης αν σε πιάσουν πρόστιμα μιας χρονιάς και όχι δουλια το τες που κάνουν είναι αν έχει εκείνη την στιγμή πρόβλημα μετα από μια ώρα αν κολλήσει κόλλησες 10-20-50 τη γίνεται ροστισε εση τη σου φταίνε η αλη εγώ δεν θέλω να δουλεύω με ανεμβολιεστου Σκευτειτετο .Και η κυβέρνηση τη κάνη δεν είναι αυτά μέτρα δητε και άλλες χώρες και το κράτος θέλω να δη το αίτημα μου

    • αν εισαι ελληνας και γραφεις ετσι εισαι για τα μπαζα δεν εχεις ουτε ειρμο στις προτασεις σου οχι απλα δεν γραφεις σωστα,αν εισαι ααλλοδαπος τωρα να πας να ζησεις στην πατριδα που σε γεννησε ,αλλα ουτε εκει δεν μπορεις να ζησεις γι αυτο ηρθες στον παραδεισο καιε χεις και αποψη

  9. Τον ιό σας μέσα. Γίνατε κτήνη απάνθρωποι, βάλτε τα όλα λοιπόν εκεί που ξέρετε… Είναι δικαίωμα μου τι θα κανω και αν σε χαλάει πάτε κάντε άλλες δύο δόσεις και πάτε στα……….

  10. να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που έχει για τις παρενέργειες κλπ. του εμβολίου. Είτε να φοβηθούμε, είτε να ξε- φοβηθούμε. Αν καταγράφονται βέβαια όλα τα περιστατικά..

  11. ΕΓΏ ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ.. ΓΙΑΤΊ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΕΛΑΖΕΙΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ.. ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΕ ΠΡΌΒΑΤΟ.. ΜΠΕ

  12. Και τώρα αυτό που γίνεται στα καταστήματα και δεν μιλώ μόνο για την Κω αλλα πανελλαδικά… ελεγχοι απο το προσωπικό των καταστημάτων μηδέν… καφετέρια ειναι ή εστιατόριο ή παιδότοπος… δεν ξερεις ποιος καθεται δίπλα σου… τα κρούσματα τους επόμενους 1-2 μήνες θα αυξηθούν κατακόρυφα και ο θεός βοηθώς.

  13. Πωωω τι νομίζετε ότι βάζοντας μας όρια και απαγορεύσεις θα εμβολιαστούμε; Το ότι πληρώνουμε rapit test κτλ θα μας κάνει να αλλάξουμε άποψη για το εμβόλιο; Ένα εμβόλιο που είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν μου δίνει κανένας την εγγύηση ότι θα με προστατέψει γιατί να το κάνω; Περίμενα πολύ καιρό για να δω τι επιπτώσεις θα έχει πριν αποφασίσω. Γνωστοί μου «εμβολιασμένοι» πέθαναν χωρίς να ξέρουμε καν τον λόγο (έφυγαν ξαφνικά έλεγαν-μην /////) ενώ τους ανεμβολιαστους τους βαφτίζουν «λόγω κορονοϊου». Για δείτε λοιπόν γιατί πέθανε ο υπόλοιπος κόσμος;
    Επίσης, βλέπουμε πλέον ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που νοσούν περισσότερο και μάλλον φταίει το ότι δεν προσέχουν πλέον καθόλου!! Εξαιτίας τους λοιπόν αυξήθηκαν και πάλι τα κρούσματα!

  14. Να κάτσετε στο σπίτι και να μην παετε πουθενά ησθε επικίνδυνα άτομα ξεροκέφαλοι ξερόλες τα τεστ είναι για το σπίτι όχι για δουλια ησθε επικίνδυνα άτομα . Κάνη το τεστ και είσαι ok στον δρόμο κόλλησες θα κόλλησες μετα 50 άτομα δεν λυπάστε γιαφτο άμα πεθάνετε να μην σας λυπηθεί κανης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ