Πέραμα – Τρεις σφαίρες στο σώμα του 20χρονου – Τι δείχνουν τα τραύματά του

12
241

Η φονική καταδίωξη στο Πέραμα οδήγησε στον θάνατο του 20χρονου. Τι δείχνουν τα τραύματά του.

Την ώρα που έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση των επτά αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη του αυτοκινήτου στο Πέραμα, συνεχίζονται οι έρευνες για το τι ακριβώς συνέβη.

Να τονίσουμε ότι νεκρός είναι μετά από την καταδίωξη ένας 20χρονος, πατέρας δύο παιδιών και ένας 16χρονος, ενώ αναζητείται ένας 15χρονος που επίσης βρισκόταν στο όχημα.

Τι δείχνουν τα τραύματα του 20χρονου

Σύμφωνα με το debater.gr, μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν τα τραύματα που βρήκαν στο σώμα του 20χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πυρά των αστυνομικών. Όπως δείχνουν οι έρευνες, στο σημείο εντοπίστηκαν πάνω από 30 κάλυκες, από τους οποίους οι τρεις βρέθηκαν στο σώμα του νεαρού.

Πρόκειται για δύο τυφλά τραύματα και ένα διαμπερές, το οποίο φαίνεται πως ήταν αυτό που στοίχισε τη ζωή στον οδηγό του αυτοκινήτου.

Σε βίντεο ακούγεται ότι κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξουν και οι διάλογοι των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με το Κέντρο Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί, κατά την καταδίωξη, ενημέρωναν το Κέντρο επιχειρήσεων για τα όσα συνέβαιναν.

Μετά τους πυροβολισμούς, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν για την κατάληξη, αναφέροντας πως το αυτοκίνητο παρέσυρε τις πέντε μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και εκείνοι απάντησαν με πυροβολισμούς, ως άμυνα.

Μάλιστα, από τους διαλόγους φαίνεται ότι τελικά κανείς από τους αστυνομικούς δεν τραυματίστηκε από τη συμπλοκή.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Κέντρο Επιχειρήσεων: Συνάδελφοι όλοι καλά;

Αστυνομικοί: Έχουν τραυματιστεί δύο δράστες.

Κέντρο Επιχειρήσεων: Είναι όλοι καλά;

Αστυνομικοί: Δεν έχουμε δικό μας;

Κέντρο Επιχειρήσεων: Είστε όλοι καλά;

Αστυνομικοί: «Κέντρο έχει παρασύρει πέντε υπηρεσιακά δίκυκλα, δεν υπάρχει τραυματίας συνάδελφος. Αναγκαστήκαμε να ενεργήσουμε Ε23 (πυροβολισμούς), γιατί κινούνταν θανατηφόρα εναντίον των συναδέλφων»

Κέντρο Επιχειρήσεων: Μίλα μου, μίλα μου.

Αστυνομικοί: Έχει τραυματιστεί.

«Κέντρο έχουν τραυματιστεί οι δράστες, έχουμε πέντε μηχανές σε παράσυρση, σύντομα στείλτε ασθενοφόρο»

Κέντρο Επιχειρήσεων: Ε μίλα, μίλα! Πάρε ανάσα, πάρε ανάσα.

πηγή: in.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσες αποστάσεις μεταξύ αστυνομικών και εγκληματία από το κράτος, που εκπροσωπεί ο υπουργός. Αντί να πάρει σαφή θέση υπέρ των πρώτων, χαϊδεύει τον δεύτερο. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα

  2. να τον συλλάβουν και να στον φέρουν για επανένταξη στην κοινωνία…εάν έχεις και γυναίκα ή παιδιά τότε θα καλοπερασετε!!! Να σταματούσε στο σήμα και να μην προσπαθούσε να τους σκοτώσει εμβολιζοντας τους. Ότι έσπειρε , θέρισε, απλά τα πράγματα!

  3. Θα πω κάτι απλό: από το να θρηνούμε νεκρούς αστυνομικούς, προτιμούμε να θρηνούμε νεκρούς κακοποιούς.

  4. Αν δεν προστατευτουν οι αστυνομικοι ανοιγει η πορτα του φρενοκομειου. Το μηνυμα προς ολους τους νεους αστυνομικους θα ειναι να τα γραψουν ολα στα αχαμνα τους γιατι μπορει και να μπλεξουν

  5. Εχθές ένας γύφτος πυροβολαγε με δίκανο προς αστυνομικούς στα επισοδια.Η απορια μου ,ο αστυνομικός έπρεπε να του ρίξει ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ