Δείτε live: Ο βασιλικός γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών

4
1594

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου – Οι λαμπεροί καλεσμένοι – Σε video wall στο κέντρο της Αθήνας ο γάμος για όσους δεν χωράνε στη Μητρόπολη

Παραδεισένιο σκηνικό γεμάτο από λουλούδια στήθηκε τόσο μέσα όσο και στην είσοδο της Μητρόπολης Αθηνών για τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την Νίνα Φλόρ.
Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους και σήμερα πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

 

Στις 17:25 άνοιξαν οι κεντρικές πόρτες της Μητρόπολης Αθηνών για να αποδεχθούν τη νύφη, Ντίνα Φλορ, με ένα όμορφο νυφικό, με κομψό ντεκολτέ, ενώ ξεχωρίζει το εντυπωσιακό σινιόν χτένισμα όπως άλλωστε και η τιάρα.

nyfi
Η νύφη, Ντίνα Φλορ, με τον πατέρα της
nyfi__1_
nyfi__2_

Οι πρώτοι καλεσμένοι έχουν ξεκινήσει ήδη να καταφτάνουν, με εδικά βαν με αλεξίσφαιρα τζάμια, με τον πρίγκιπα Μιχαήλ του Κέντ να είναι ανάμεσα σ’ αυτούς.
Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Φίλιππος Γλύξμπουργκ παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Νίνα Φλορ.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι πέρασαν την είσοδο του ναού: Ο αδερφός του γαμπρού Νικόλαος με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Θεοδώρα, η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της Πάυλο και τα παιδιά τους, η μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας της Δανίας Βενεδίκτη.

santal-main
Η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ
gamos__22_
Η Θεοδώρα με τη σύζυγο του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ
gamos__23_
gamos__24_
gamos__27_
Η πρωτότοκη κόρη του τέως βασιλιά Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα
gamos__19_
Το εντυπωσιακό ζευγάρι Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ
Kόσμος συγκεντρωμένος έξω από τη Μητρόπολη

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του πρίγκιπα Φιλίππου με τη μητέρα του, Άννα Μαρία.

Εφτασε ο γαμπρός συνοδευόμενος από την Άννα Μαρία τη μητέρα του

Λίγο μετά τις 17:00 έφτασαν η βασίλισσα Σοφία, συνοδευόμενη από την αδερφή της Ειρήνη, ενώ στην είσοδο τις περίμενε ο Παύλος. Αμέσως μετά, πάνω στο αμαξίδιο, έφτασε και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

gamos__21_
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος καθώς αναχωρεί από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια

Λίγο προτού περάσει την είσοδο του μητροπολιτικού ναού ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με το ιερό ευαγγέλιο στα χέρια πλησίασε τον Κωνσταντίνο προκειμένου να ασπαστεί το ιερό κειμήλιο.

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φτάσει και το ζευγάρι που μόλις βγήκε από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Εντυπώσεις πέρα από τις υπέροχες τουλέτες υψηλών καλεσμένων από Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν κλέψει μέχρι ώρας και τα τέσσερα παρανυφάκια, δύο κορίτσια και δύο αγόρια, ντυμένα στα λευκά. με χρυσές κορδέλες, περασμένες στη μέση τους και μωβ με λευκά λουλούδια στα χέρια τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος είναι εκείνος που θα τελέσει το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου.

Οι προσκεκλημένοι που θα βρεθούν στη Μητρόπολη και θα δουν από κοντά τον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης θα είναι μόλις 100. Όσοι δεν βρεθούν μέσα στην εκκλησία όμως, θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Δείτε φωτογραφίες από τις αφίξεις των προσκεκλημένων

 

gamos__15_
Ο πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ και η Μαρίνα Καρέλα
IMG_1807
(πρώτη αριστερά) Βασίλισσα της Δανίας Βενεδίκτη – (στα δεξιά) Ιφάντα Έλενα, δούκισσα τοτ Λούγου, κόρη της βασίλισσας Σοφίας

 

gamos__14_
gamos__6_
gamos__7_
gamos__8_
gamos__9_
gamos__14_
gamos__6_
gamos__7_
gamos__8_
gamos__9_

 

 

filippos56



Η δεξίωση μετά το μυστήριο, θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο, ενώ οι τριήμεροι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Το prewedding πάρτι

Στη Λίμνη της Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της το prewedding πάρτι του ζευγαριού ενώ νωρίτερα οι δυο τους είχαν βρεθεί στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να λάβουν την ευχή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Όπως ήταν αναμενόμενο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού. Ανάμεσα στους καλεσμένους στο πάρτι ήταν η Μαριάννα Γουλανδρή, η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κ.α.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη του Φίλιππου, των προσκεκλημένων και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου από το πάρτι στη Βουλιαγμένη

 

Πάρτι Βουλιαγμένη (2)

 

 

Πάρτι Βουλιαγμένη (1)

 

 

IMG_1747
IMG_1748
IMG_1755

 

Ειδήσεις

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι γαλαζοαιματοι δεν κινδυνεύουν. Μάσκες πουθενά. Η νύφη Κωνσταντίνα βαφτίστηκε για να στεφανωθεί και την φωνάζουν Ντίνα; Να ζήσουν τα παιδιά.

  2. Τους προσλαμβάνω όλους στο συνεργείο καθαρισμού μου! Προσφέρονται 560€ το μήνα συν ένσημα. Σταθερότητα και προοπτική!
    Τηλ. επικοινωνίας 69@#$%€£¥

  3. Αχ πέρασα ωραία τι πλούτος δισεκατομμυριούχος η νύφη γαλαζοαιματος ο γαμπρός. Φόρεσα το καπέλλο μου με τα φτερά σοβατιστηκα με ένα κιλό μπογιατισμα έβαλα την γεμάτη πούλιες τουαλέτα και το δωδεκαποντο. Και γνώρισα την υψηλή κοινωνία εγώ η
    χαμηλή κοινωνία. Έβαλα και τη μουτσουνα του κοβιντ και ποιος με πιάνει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ