Ηράκλειο: “Προδομένος” από την καρδιά του, που σταμάτησε να χτυπά στα 52 του μόλις χρόνια ο γνωστός τυροκόμος Μ. Καργάκης

0
1691

“Προδομένος” από την καρδιά του, που σταμάτησε να χτυπά στα 52 του μόλις χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Μανούσος Καργάκης, πατέρας δύο παιδιών και επιτυχημένος Τυροκόμος στην Ανώπολη Ηρακλείου με Κατάστημα και στο Ηράκλειο, που καταγόταν από τα Βορίζια Δήμου Φαιστού, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και όσους τον γνώριζαν και μιλούν για ένα εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία.

Χτες, Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρης στις Πατέλες Ηρακλείου, συγγενείς και φίλοι είπαν, μέσα σε κλίμα σπαραγμού για την τόσο πρόωρη και άδικη απώλεια, το “τελευταίο αντίο” στον Μανούσο Καργάκη “του Σταθογιάννη”, όπως τον ήξεραν όλοι.

Από το Apopsilive εγκάρδια συλλυπητήρια στη σύζυγο του Μαρία Ριτσατάκη, τα παιδιά του Ιωάννη & Χαράλαμπο, τη μητέρα του Σοφία, τα αδέρφια του και όλους τους στενούς συγγενείς.

Η ιστορία της οικογένειας Καργάκη ξεκινά από πολύ παλιά από τον παππού, με μια μικρή οικογενειακή μονάδα, η οποία τυροκομούσε το γάλα που ο ίδιος παρήγαγε. Από γενιά σε γενιά εξελίχθηκε και το 1991 δημιούργησε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Εκ των υπευθύνων της εταιρείας ήταν ο Μανούσος Καργάκης, ο οποίος διέθετε εμπειρία στο αντικείμενο και ήταν απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Το 2008 δημιούργησε νέες εγκαταστάσεις παγωτού και γιαούρτης στον Πανασσό Δήμου Γόρτυνας και το 2009 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στην Ανώπολη Ηρακλείου, με την πρώτη ύλη να συλλέγεται από την ευρύτερη περιοχή των Βοριζίων καθώς ήταν πάντα στενοί οι δεσμοί της οικογένειας με την περιοχή καταγωγής της.

Πηγή: apopsilive.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ