Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε πρόωρα αγαπητός καθηγητής σε γυμνάσιο

0
274

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Κώστας Αμανατίδης, ο οποίος υπηρετούσε στο 4ο Γυμνάσιο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Ο φιλόλογος είχε εργαστεί και στο Γυμνάσιο Ευκαρπίας, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για την ευαισθησία, την ανιδιοτέλεια και τα βαθιά συναδελφικά του αισθήματα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου μας φιλολόγου Κώστα Αμανατίδη, που υπηρετούσε στο 4ο Γυμνάσιο Συκεών.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς και στους συναδέλφους και τους μαθητές\τριες του στο 4ο Γυμνάσιο Συκεών, όπου ο Κώστας  ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, όπως και πριν στο Γυμνάσιο Ευκαρπίας ,για την ευαισθησία , την ανιδιοτέλεια και τα βαθιά συναδελφικά του αισθήματα.

Κώστα μας , πολυταξιδεμένε και ταξιδευτή, η  αγάπη όλων μας θα σε συντροφεύει και σ’ αυτό το απρόσμενο στερνό σου ταξίδι. Το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ».

Το 4ο Γυμνάσιο Συκέων ανακοίνωσε πως «Λόγω της απώλειας του συναδέλφου κ. Αμανατίδη, την Τετάρτη 22-9-2021, θα πραγματοποιηθούν οι 3 πρώτες ώρες του προγράμματος μαθημάτων και στη συνέχεια ο Σύλλογος των καθηγητών θα αναχωρήσει από το σχολείο για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία».

Νωρίτερα είχε εκδώσει ανακοίνωση λέγοντας «Με μεγάλη οδύνη ανακοινώνουμε την απώλεια του συναδέλφου εκπαιδευτικού Αμανατίδη Κωνσταντίνου, που έφυγε από κοντά μας σήμερα (σ.σ. χθες), μετά από μακρόχρονη νοσηλεία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22-9-2021 και ώρα 11:00 πμ από τον ιερό ναό Αγ. Παντελεήμονος Πολίχνης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ