Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Αβοήθητος πέθανε 51χρονος γιατί ανεμβολίαστος καρδιολόγος ήταν σε αναστολή

3
1844

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ένας 51χρονος έμεινε αβοήθητος στο Νοσοκομείο της Άμφισσας και κατέληξε από σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, καθώς βρισκόταν σε αναστολή ανεμβολίαστος καρδιολόγος

Τις δραματικές επιπτώσεις από την άρνηση ορισμένων γιατρών να εμβολιαστούν – που οδηγεί κατ’επέκταση και στην απομάκρυνση τους από τα νοσοκομεία – καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, αφήνοντας αιχμές για το μέτρο της αναστολής για τους υγειονομικούς.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος καταγγέλλει πως 51χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, όπου έχασε ωστόσο τη ζωή του αβοήθητος, καθώς ο ένας από τους δύο καρδιολόγους είναι ανεμβολίαστος και βρίσκεται σε αναστολή εργασίας, με αποτέλεσμα, όπως τονίζει, το νοσοκομείο να είναι ακάλυπτο τις μισές ημέρες του μήνα.

Διερωτάται, παράλληλα, για το αν εντέλει είναι περισσότερο επικίνδυνο να εργάζεται με μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό ανεμβολίαστος γιατρός από το να λείπει και να μην μπορεί να προσφέρει.

Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ

Σήμερα το πρωί το ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο της Άμφισσας έναν 51χρονο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Πιθανόν να ήταν ήδη νεκρός. Στα επείγοντα προσήλθε αναισθησιολόγος γιατρός και άλλοι συνάδελφοι οι οποίοι του έκαναν ΚΑΡΠΑ χωρίς αποτέλεσμα” αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Γιαννάκος και συνεχίζει:

Όμως στο Νοσοκομείο δεν υπήρχε καρδιολόγος ιατρός. Ο ένας εκ των δύο βγήκε σε αναστολή επειδή ήταν ανεμβολίαστος και το νοσοκομείο είναι ακάλυπτο τις μισές ημέρες το μήνα.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι ο ασθενής ήταν από Ερατεινή που είναι λίγο μεγαλύτερη απόσταση από τα νοσοκομεία των Πατρών. Εάν γνώριζε το ΕΚΑΒ ότι δεν έχει καρδιολόγο η Άμφισσα μπορεί να τον διεκόμιζε Πάτρα και να είχε καλύτερη τύχη.

Πότε είναι πιο επικίνδυνο για τους ασθενείς της περιοχής;, συνεχίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Να γυρίσουν πίσω αμέσως οι συνάδελφοι που είναι σε αναστολή. Με δύο τεστ την εβδομάδα και μέτρα προστασίας δεν κινδυνεύουν οι ασθενείς από τους ελάχιστους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Τώρα το γύρισαν και λένε ότι με 75% και 80% ένας επαγγελματικός κλάδος είναι καλυμμένος. Τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς με κλάδο 95% εμβολιασμένων και μέτρα προστασίας τους έστειλαν σπίτι !!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ντρεπεστε;Πως αισθανετε ο καρδιολογος;Δεν εχει τυψεις που για ενα πισμα δεν κανει το εμβολιο;Ντροπη του και να εχει το κριμα του θανατου στους ομους του μια ζωη.Οσο για τους συνδικαληστες….για φτυσιμο μια ζωη ειναι.

    • τι λες ρε αμυαλε.γιατι να εχει τυψεις αυτος και να μην εχουν οι κυβερνοντες για τις ανοητες αποφασεις που παιρνουν; ; πεισμα ειναι να μην θες να γινεις πειραματοζωο; ; αν ηταν νομιμα ολα αυτα που θελουν να σε υποχρεωσουν να κανεις, τα πολιτικα τομαρια θα το ειχαν κανει και μαλιστα με πολυ πειστικο τροπο,δεν αναρωτιεσαι γιατι δεν μπορει να το επιβαλλει; η κοινωνια φιλε δεν ειναι αποφασιζομεν και διατασσομεν ειναι δημοκρατια και συνεπως αφου υπαρχει συνταγμα δεν μπορουν να κανουν του κεφαλιου τους ….ασχετο εσυ οταν απαγορευτηκε το καπνισμα εμενα με σεβαστηκες; οχι με εγραφες στα παλια σου τα παπουτσια -δεν μιλαω για σενα συγκεκριμενα- γενικα μιλαω…..και ακου και ενα χειροτερο, ξερεις ποσοι εθελοντες αιμοδοτες και δωρητες οργανων δεν θα συνεχισουν; ; και ολα αυτα για ενα πεισμα καποιων πολιτικων τομαριων ,αντε καληνυχτα και μακαρι να σου πανε καλα τα πραγματα

  2. Οι γνωστοί προδοτες που τα έχουν αρπάξει από παντού για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον στείλουν με τα θανατηφόρα σκευάσματα πήγαν για μάρτυρες κατηγορίας, ποιος άλλος θα είχε μούτρα να το κάνει αυτό;; Ο ένας πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου κι ο άλλος είναι αυτός που μας έλεγε ότι δε θα βάλει μάσκα ούτε στη μάνα του και τώρα σε λίγο θα βγει να μας προτείνει ως υποχρεωτική την τρίτη δόση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ