Κορονοϊός: Νέος θάνατος πλήρως εμβολιασμένης στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας

8
1827

Κορονοϊός: Νεκρή από κορονοϊό 80χρονη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Δεύτερος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου καταγράφηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου, στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Συγκεκριμένα έχασε τη ζωή της 80χρονη γυναίκα από τη Χαλκίδα, η οποία είχε εμβολιαστεί πλήρως.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr, γιατρός του νοσοκομείου Χαλκίδας, η άτυχη γυναίκα είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, νοσηλευόταν σε απλή κλίνη ΜΕΘ, όπου παρουσίασε χθες το σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 19 Σεπτεμβρίου κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο, 55χρονος, ο οποίος ήταν εξίσου, πλήρως εμβολιασμένος. Είχε πολύ σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν από αρχές Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο. Ο 55χρονος καταγόταν από το Αλέξι Καρύστου.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, την Πέμπτη (09/09) κατέληξε εκτός από τον 55χρονο, ακόμη ένας που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Αυγούστου είχε γίνει γνωστός ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κοροναϊό χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος.

«Έχουμε τον πρώτο θάνατο ασθενούς, πλήρως εμβολιασμένου, στη Μονάδα μου. Είναι μια από τις εξαιρέσεις» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως ο άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα», είχε προσθέσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλά ρε πάτε καλά? Αν δεν έχουν οι ογδονταρηδες νοσήματα ποιος θα έχει? Αρπαζεστε με έναν στους χίλιους απλά για να μας την πείτε την π..αριά σας. Θεός χωρέστην.

  1. Ρε μας δουλευετε???? Απο αρχες Αυγουστου ο 4ος πληρως εμβολιασμενος??? Ο 5ος??? Θελετε ο 10ος???? Ποσοι ειναι οι υπολοιποι???
    Τι τρομολαγνεια ειναι αυτη?????
    Αντε κουρασατε ειλικρινα…

  2. Ένας!!!!! Για τα εκατομμύρια των υπολοίπων εμβολιασμενων που χαίρουν πλήρους υγείας θα μας πείτε?

  3. Κύριοι μην ξανακάνετε μπάνιο στη θάλασσα. Εγώ δεν ξανακάνω. Τα μάθατε; προχθες στην Κρήτη πνίγηκε μια γυναίκα στη θαλασσα. Τι που δεν τα λένε οι δημοσιογράφοι. Και τα κρύβουν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ