Τασία Δημητρίου: «Ο σύζυγός μου πέθανε από το εμβόλιο»

2
2764

Συγκλονίζει η σύζυγος του εισαγγελέα Γιώργου Τσιρώνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του αφότου είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό του.

Η Τασία Δημητρίου, σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα thebest.gr, ισχυρίστηκε πως ο σύζυγός της «πέθανε από το εμβόλιο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα», αλλά τόνισε πως δεν είναι αντιεμβολιάστρια.

Ξεκαθάρισε πως όλο το διάστημα δεν θέλησε να μιλήσει για να μην πάρει «θέση σε αυτόν τον πόλεμο που γίνεται με τους αντιεμβολιαστές και μη. Δεν ήθελα να πάρω ανθρώπους στον λαιμό μου. Δεν ήθελα κάποιος εξαιτίας αυτού που συνέβη σε μας να μην κάνει το εμβόλιο και να περάσει βαριά κοροναϊό και να κινδυνεύσει. Δεν ήθελα να πάρω θέση. Αφοσιώθηκα στον Γιώργο, εκεί ήταν η ενέργεια και η ψυχή. Όντως αυτό το εμβόλιο ήταν άσχημο».

Συμπλήρωσε πως ο κλήρος που τράβηξε η οικογένειά της ήταν «σκληρός, κακός και ανελέητος» και επανέλαβε πως «δεν είμαι αντιεμβολιάστρια. Κάναμε και τη δεύτερη δόση με το παιδί μου, έστω και αν τρέμαμε. Είναι μικρή η πιθανότητα γι’ αυτή την παρενέργεια γι’ αυτό και εμείς εμβολιαστήκαμε. Από την άλλη αν πω ότι ο Γιώργος δεν πέθανε από το εμβόλιο, θα πω ψέματα».

Όσον αφορά στον σύζυγό της, είπε ότι έκανε το εμβόλιο της Astrazeneca «με πολύ καλή διάθεση», αλλά σημείωσε πως «τότε ήμασταν στην αρχή και δεν είχαμε μάθει για τις παρενέργειες που είχε τελικά αυτό το εμβόλιο. Πήγαμε όλοι στην οικογένεια να εμβολιαστούμε και δεν πάθαμε τίποτα. Εκείνος, όμως, λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση, ένιωθε μεγάλη κόπωση η οποία συνεχιζόταν».

«Πέθαινε και επανερχόταν»
Ο σύζυγός της έκανε εξετάσεις, αλλά «αισθανόταν τρομερά κουρασμένος και χρειαζόταν οξυγόνο».

Μία αξονική έδειξε πως είχε θρόμβους στον πνεύμονα, οι γιατροί του έδωσαν αγωγή, επέστρεψε στο σπίτι, αλλά επέστρεψε στο νοσοκομείο ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο.

«Έγιναν απινιδώσεις, τον επανέφεραν και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. Μέσα σε λίγες ώρες έπαθε 30 με 40 ανακοπές. Από τις 6 μέχρι 11 πέθαινε και επανερχόταν. Έγινε έκρηξη θρομβώσεων» είπε ακόμα και έκανε λόγο για «εφιαλτικό τρίμηνο» στο νοσοκομείο.

«Μείναμε εκεί 20 μέρες και προσευχόμουν έξω από τη ΜΕΘ μέρα-νύχτα. Από εκεί πέρα πήγαμε στον Άγιο Ανδρέα, περάσαμε ένα εφιαλτικό τρίμηνο και επιστρέψαμε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο 20 μέρες πριν το τέλος ελπίζοντας πλέον σε μία αποκατάσταση. Είχαμε ελπίδες. Θα είχαμε μπροστά μας έναν Γολγοθά, αλλά θα το παλεύαμε. Την ημέρα που με πήραν να μου πουν ότι «έφυγε» μου είχαν πει ότι θα κάτσει σε καρέκλα επιτέλους. Δεν άντεξε, όμως, η καρδιά του και «έφυγε». Πιθανόν, είπαν, να έπαθε πνευμονική εμβολή» δήλωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως ο σύζυγός της δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά ήταν εύσωμος και είχε πρόβλημα με την υπέρταση.

Πηγή: https://magnesianews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο αριθμός των ατόμων που πεθαίνουν από το εμβόλιο είναι περισσότεροι. Και πλέον δεν μπορούν να το κρύψουν.

    • Εξαλου δεν χρειάζεται να τρέχετε στο Ίντερνετ να βρητε μια fake είδηση να την αναπαράγετε.Δητε στον τόπο μας πόσοι έφυγαν από το εμβόλιο;Έχουμε 27000 εμβολιασμένους.Πόσοι έφυγαν;Από την άλλη πόσοι έφυγαν από τον ιό;Απλή σύγκριση βλήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ