Ίος: Αυτός είναι ο 22χρονος από την Ιρλανδία που έπεσε νεκρός μετά από καβγά – «Ένας ταλαντούχος αθλητής»

0
1143

Ο 22χρονος Niall O’Brien, ένας ταλαντούχος αθλητής του χέρλινγκ από την Ιρλανδία είναι το θύμα του θανάσιμου καβγά στην Ίο αναφέρουν η Irish Sun.

Ο 22χρονος Niall O’Brien, ένας ταλαντούχος αθλητής του χέρλινγκ από το Castletroy της Ιρλανδίας, είναι το θύμα της δολοφονίας από ομοεθνή του στην Ίο αναφέρει η Irish Sun.

Ο O’Brien ήταν αθλητής στο Broadford GAA, στο South East Clare και υπάλληλος του Castletroy Golf Club στο Limerick. Αποτίοντας φόρο τιμής, η Broadford GAA ανέφερε: «Με σπασμένη καρδιά το Broadford Hurling Club βρίσκεται σε βαθύ πένθος για το θλιβερό θάνατο ενός από τους καλύτερους παίκτες μας, τον Niall O’Brien».

Εξαιρετικά ταλαντούχος

Εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους συντετριμμένους γονείς του Mike και Anne και στους αδελφούς του Cian, Eoin, Alan, ένας εκπρόσωπος του συλλόγου πρόσθεσε: «Ο Niall, μαζί με τα τρία αδέλφια του, έχει προσφέρει εξαιρετική υπηρεσία στο Broadford Hurling Club, έχει παίξει σε όλες τις κατηγορίες με τον σύλλογο».

«Ο Niall ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος με προοπτικές και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την νικηφόρα απόδοση του ως » Man of the Match «όταν σκόραρε 1-11 για να κερδίσει τον τελικό της κομητείας u21 B το 2019. Έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια, ο Niall ήταν έτοιμος να μπει στο τελευταίο έτος του στο Πανεπιστήμιο του Limerick όπου σπούδαζε οικονομικά. Ο μεγάλος κύκλος των φίλων του θα τον θυμάται ως έναν εξαιρετικά δημοφιλή και γεμάτο ζωή χαρακτήρα«.

Ίος: Αυτός είναι ο 22χρονος από την Ιρλανδία που έπεσε νεκρός μετά από καβγά - "Ένας ταλαντούχος αθλητής"

Ο θανάσιμος καβγάς στην Ίο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι νεαροί τουρίστες στην Ιο πιάστηκαν στα χέρια, γρονθοκόπησε ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει κάτω και να τραυματίσει το κεφάλι του θανάσιμα. Μάλιστα οι δύο άνδρες φέρεται να ήταν στην ίδια παρέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ