Τρεις γιατροί του νοσοκομείου Σερρών παραιτήθηκαν για να μην εμβολιαστούν

13
1740

Τρεις γιατροί στις Σέρρες που είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης επέλεξαν να παραιτηθούν για να μην εμβολιαστούν.

Να παραιτηθούν επέλεξαν, για να μην εμβολιαστούν, τρεις γιατροί του νοσοκομείου Σερρών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, οι γιατροί αυτοί είχαν ήδη κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης, ενώ άλλοι τρεις ανεμβολίαστοι γιατροί είναι ειδικευόμενοι και επρόκειτο να αλλάξουν νοσοκομείο. Υπάρχουν άλλοι δυο με τρεις που ακόμα δεν εμβολιάστηκαν αλλά ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Σερρών Δημήτρης Μπαλαξής, μιλώντας στην ΕΡΤ3, εκτίμησε ότι τελικά θα πειστούν. Παρόλα αυτά εμφανίστηκε περισσότερο προβληματισμένος για το ανεμβολίαστο νοσηλευτικό προσωπικό.

Ωστόσο το νοσοκομείο προς το παρόν δεν δέχεται πίεση από νέες εισαγωγές.

Πηγή: ERTNews

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μόλις έφυγα από το νοσοκομείο και μου είπαν πως από αύριο, για να επισκεφτώ τη μητέρα μου στο νοσοκομείο, θα πρέπει εκτός από το χαρτί του εμβολιασμού, να έχω ΚΑΙ μοριακό τεστ 72 ωρών (όχι το απλό το ράπιντ). Στις 8 το πρωί. Μοριακό. Πάτε καλά;

    • Καλως έπραξαν. Αυτό δείχνει ότι είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ της υγείας. Διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα ΜΕΤΑΔΟΣΟΥΝ τον ιό στους ασθενείς τους. Και αυτό δεν είναι ΗΘΙΚΟ. Είναι όμως ΗΘΙΚΟ απέναντι στους εαυτούς τους?

  2. Τυχαία συνομίλησα με γνωστό μου στην πόλη της Δράμας που είναι όμορος νομός με τις Σέρρες. Ο γνωστός μου που δουλεύει στο νομαρχιακό νοσοκομείο της πόλης, μου ξεκαθάρισε ότι η πλειοψηφία του υγειονομικού προσωπικού δεν έχει κάνει το εμβόλιο και δεν προτίθεται να το κάνει… Επίσης μου είπε ότι και αρκετοί εμβολιασμένοι δεν θα δηλώσουν ότι έχουν κάνει το εμβόλιο σε συμπαράσταση για τους συναδέλφους τους που συνεργάζονται μαζί πάρα πολλά χρόνια… Εάν τηρηθεί κατά γράμμα η ΚΥΑ, το νοσοκομείο πρέπει να αναστείλει τη λειτουργία του… Θα φανεί τις επόμενες ημέρες εάν αυτές οι πληροφορίες ισχύουν ή όχι.

    Συμπέρασμα – Όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι αποτέλεσμα ανθρώπων που κυβερνούν τον τόπο και δυστυχώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΣΗΜΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ… «ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ» ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ… ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    • Συνήθως μεγαλοποιουνται τα πράγματα, τα φουσκώνεις και εσύ και ξεφεύγεις πολύ της πραγματικότητος. Άσε να δούμε σε λίγες μέρες.

  3. Γίνεται ολόκληρο θέμα για το 10% των ανεμβολιαστων υγειονομικών και όχι για το 20% των εμβολιασμενων κληρικών. Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα είναι η υποχρεωτικοτητα.Επρεπε ολη η χώρα να είναι κατά της υποχρεωτικοτητας. Και πρώτοι αυτοί που διάβαζαν κείμενα υπέρ εμβολίων. Αλλά για όλους θα έρθει η σειρά και θα ψάχνουν στήριξη.

  4. Το θεωρώ. Αδιανόητο.. Άνθρωποι που βλέπουν τι γίνεται στα νοσοκομεία με τους νοσουντες.. Να μην θέλουν να εμβολιαστούν… Χθες… Άνθρωποι μορφωμένοι….. Κρίμα…. Νομίζω από ένα σημείο και μετά ότι είναι θέμα εγωισμού… Δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος και ότι ο μοναδικός δρόμος είναι το εμβόλιο.. Πραγματικά θλιβομαι…. Γιατί;;;;;;;

    • Κάτι θα ξέρουν κ δεν κάνουν το εμβόλιο ,όπως λέει κ ο ποιο πάνω ξένος λοιμοξιωλογος ,αυτά δεν είναι εμβόλια ,αλλά γενετικοι τροποποιήτες .Καταλαβαίνεις ; Δηλαδή όπως λένε μεταλλαγμένες ντομάτες καρπούζια τα οποία τα μπολιάζουν με κολοκύθι κ δεν τρώγεται ,κάπως έτσι θα γίνουν κ οι μπολισσμενοι ,εφόσον θα έχουν κύτταρα ξένου ανθρώπου μέσα στο σώμα τους .Εγώ αυτό καταλαβαίνω διαβάζοντας γενετικοί τροποποιήτες.

    • Που τον είδες τον εγωισμό ?? Δεν θέλουν οι άνθρωποι να αλλάξουν συνείδηση ,δεν θέλουν να γίνουν μεταλλαγμένοι σαν τις ντομάτες ,δεν θέλουν να έχουν μέσα στο σώμα τους ξένα κύτταρα από εκτρωμενα μωρά ,πράγμα ανήθικο κ αηδιαστικο ,δεν θέλουν να είναι τσιπαρισμενοι ,είναι δικαίωμα τους !!!!!!!! Καμία σχέση δεν έχουν αυτά τα εμβόλια ,με τα παλαιού τύπου που έχουμε κάνει όλοι.Αυτα είναι ανήθικα κ καταργούν την ελευθερία του κάθε ατόμου που τα έβαλε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ