Φωτιά στην Κερατέα: Κάτοικος έσωσε τη μάνα και το σπίτι του από τις φλόγες στο Μαρκάτι – Βίντεο και φωτογραφίες

0
75

Ο κάτοικος μιλάει στην κάμερα του protothema.gr: Φύγαμε γρήγορα με τη μητέρα μου, αλλά εγώ γύρισα πίσω. Άνοιξα τον δρόμο στα πυροσβεστικά, βούτηξα τις μάνικες με τους πυροσβέστες και το σώσαμε»

«Μάνα, μάνα φώναζα για να βγει από το σπίτι. Πλησίαζε η φωτιά, σκάει το τεπόζιτο με τη βενζίνη, μπαίνω μέσα στο σπίτι βγάζω γρήγορα τη μητέρα μου από το σπίτι και της λέω «μάνα, πάμε να φύγουμε, δεν πρόκειται να το σώσουμε»», αποκάλυψε στο protothema.gr  κάτοικος από το Μαρκάτι Κερατέας, καθώς η πύρινη λαίλαπα έχει φτάσει στις αυλές των σπιτιών.

«Φύγαμε γρήγορα γιατί η μητέρα μου δεν άντεχε από τους καπνούς και τη φωτιά, αλλά μετά εγώ ξαναγύρισα και είδα έξω από το σπίτι τα πυροσβεστικά. Τους άνοιξα το δρόμο μόνος μου, βούτηξα τις μάνικες μαζί με τους πυροσβέστες, για να το σώσουμε», πρόσθεσε στη συγκλονιστική μαρτυρία του. «Δεν μπορείς να βλέπεις το σπίτι σου από μακριά να καίγεται και να το εγκαταλείπεις, επειδή σου ζητούν να εκκενώσεις την περιοχή. Και οι πυροσβέστες δεν μπορούν μόνοι τους, θέλουν βοήθεια με τις μάνικες και με τα νερά. Αν δεν ήμουν εδώ να τους βοηθήσω θα είχε καεί το σπίτι μου».

Φωτιά Κερατέα - Έσωσε τη μάνα του και το σπίτι από τη φωτιά (1)
markati__3_
markati__2_
markati__1_

Ειδήσεις σήμερα: 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ