Καπραβέλος: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου και χωρίς υποκείμενα νοσήματα στη Θεσσαλονίκη

29
2059

Τον πρώτο θάνατο ασθενούς ο οποίος είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις για τον κορωνοϊό, ενώ δεν είχε και υποκείμενα νοσήματα γνωστοποίησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Όπως είπε ο κ. Καπραβέλος, πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, ο οποίος κόλλησε κορωνοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία.

«Ηταν η εξαίρεση. H μετάλλαξη Δέλτα χτυπά και τους εμβολιασμένους. Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν», υπογράμμισε μιλώντας στο Open, προσθέτοντας ωστόσο ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πηγή: iefimerida.gr

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα τι μεγάλο μπέρδεμα είναι αυτό με τα αμφιλεγόμενα εμβόλια. Δηλ όσοι βάλαμε εμβόλια θα νιώθουμε σαν πειραματόζωα;

    • Δεν είναι καθόλου μπέρδεμα.Τι σκριβως δεν καταλαβαίνεις;Έχουμε χάρη στη επιστήμη εμβόλια που μας προστατεύουν στο 90% από το να φύγουμε από τον ιό.Ναθ κάποιοι άτυχοι πολλοί λίγοι ένας μέχρι τώρα,θα φύγουν από τον ιό μιας και κάποιοι λόγο φόβου η βλακείας αποφεύγουν να το κάνουν.Αλήθεια θα είχε εξαφανιστεί η ιλαρά ας πούμε αν δεν ήταν υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από παιδιά στο εμβόλιο της;Έτσι θα είναι και ο ιός εξαφανισμένος αν εμβολιαστούνε όλοι.Με 50 και 60% μόνο δεν γίνεται.Θα ταλεπωρηθουμε και θα χαθούν και άλλοι άνθρωποι.

      • Δεν έχουν καμία σχέση τα παλαιού τύπου εμβόλια ,με αυτά του Κορωναίου ,που δεν έχουν γίνει αρκετές δοκιμές ,κ όχι μόνο ,το φαιζερ κ το Μοδερνα λένε πως έχουν κύτταρα από εκτρωμενα έμβρυα .Αυτό αμέσως γίνετε ανήθικο ,κ αμφιβόλου εμπιστοσύνης .Ανήθικο γιατί βάζεις στον οργανισμό σου κύτταρα από ένα φονευμενο μωρό ,κ κατά δεύτερον ενός άλλου ανθρώπου ,με αυτό τον τρόπο λοιπόν γίνεσαι ένας μεταλλαγμένος άνθρωπος ,όπως τα μεταλλαγμένα τρόφιμα .Δεν νομίζω λοιπόν ότι έχουν σχέση τα παλιά εμβόλια που έχουμε βάλει όλοι ,αυτά κ τα βάλαμε κ θα εξακολουθήσουμε να τα βάζουμε στα παιδιά μας .

        • Μήπως γνωρίζεις πόσες αλοιφές προσώπου η κραγιων περιέχουν τέτοια συστατικά? Και πλακούντα επίσης? Τώρα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΣ? Τώρα έγινε ΑΝΗΘΙΚΟ? Τώρα το ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ? Μήπως γνωρίζεις τι γίνεται με τους ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ στην Κίνα με…!!! Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο.

    • Θα.μπη στο βιβλίο Γκίνες. Μην πιστεύετε ότι ακούτε. Φιλτραριστε το πρώτα. Κοιτάξτε πόσοι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ γίνανε ΜΕΘιτες και πόσοι φύγανε. Και πάντα θα βρητε ΕΝΑΝ στους χιλιάδες για να κάνετε την πληκτρολογικη ΔΙΑΤΡΙΒΗ σας. Δεν πάμε καθόλου καλά. Στρατόπεδο Πυροβολικού κατακτήσαμε.

    • Κανένας δεν αμφέβαλε ότι είσαι στα σύννεφα.Είσαι και κοντά στο ψέκασμα που κάνουν με τα αεροπλάνα.

  2. Πατε ολοι σας καλα; Εχουν πεθανει 13000 ανεμβολιαστοι μεχρι σημερα στην Ελλαδα και 1 εμβολιασμενος και ΔΕΝ μπορειτε να δειτε τη διαφορα μεταξυ εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων;

    • Καλά εσύ πιστεύεις ότι η 13000 πέθαναν όλοι από Κορωναίο ???? Δηλαδή τα τελευταία χρόνια δεν έχει κανείς καρκίνο;; Δεν πέθανε κάνεις από εγκεφαλικό καρδιά η δεν ξέρω τι άλλο???? Πως ξαφνικά σταμάτησαν οι άνθρωποι ποια να πεθάνουν από άλλες ασθένειες ???? Κ γιατί τους θάβουν σε ορισμένες πόλεις σε ένα νεκροταφείο ;;;; Για να μαζεύονται πολλοί κ να τρομάζει ι κόσμος μήπως??? Ενώ αν τους έθαβαν τον καθένα στο χωριό του δεν θα φαινόντουσαν τόσα πολλά τα φέρετρα !!!!!!!!!

  3. Ξυπνάτε ζαγάρια!!Θέλουν να σας πασάρουν την 3η δόση και θα τη φάτε πάλι χάπατα!!Αφήνουν τον κόσμο να πεθάνει χωρίς να αντιμετωπίζουν τις πνευμονίες με τις γνωστές εδώ και χρόνια θεραπείες. Όλα τα προβλήματα που επιφέρει ο covid ακόμα και οι επιπλοκές αντιμετωπίζονται με γνωστές σε όλους τους γιατρούς θεραπείες. Απλά οι ιδιώτες γιατροί μόλις ακούσουν περιστατικό κοβιντ είναι τζίζ! Δεν εξετάζουν λες και έχεις λέπρα….Περιμένει ο κόσμος με τις γελοίες οδηγίες του εοδδυ για λήψη ντεπόν να φτάσει στο αμήν με οξυγόνο στα τάρταρα και μετά να πάει στο νοσοκομείο να τον ξαποστείλουν οριστικά!Βρείτε σωστούς γιατρούς που τιμάνε τον όρκο τους. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

  4. Ναι από τη μια στην Ελλάδα έχουμε έναν άτυχο άνθρωπο που έφυγε αν και εμβολιασμενος(Εξαλου ποτέ κανείς δεν είπε για κάλυψη 100%)απο την άλλη 13500 που έφυγαν από τον ιό.Κάποιοι σχολιαστές καμαρώνουν και το βλέπουν σαν δικαίωση που δεν κάνουν το εμβόλιο.Τραγικό….τίποτα άλλο.

  5. Οταν σας λεει οτι ο εμβολιασμενος δεν θα κινδυνεψει κατα 95% τι εννοει? Οτι το 5% μπορει να κινδυνεψει και νοσοκομειο να παει και εντατικη και να πεθάνει. Αρα στους 3 εκατομυρια εμβολιασμενους σε αναλογια με τα 200 χιλιαδες κρουσματα εως τωρα στη χωρα, θα μπορουσαν να ειχαν κινδυνεψει η πεθάνει 8500 συμφωνα με τους επιστήμονες και πεθανε ενας. Απλα και λογικα.

  6. Επειδή κάποιοι σας δουλεύουν και δεν το καταλαβαίνετε.Μέχρι πρην δυο μήνες περίπου η σημαία των ψεκασμένων ήταν ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες γιαυτο δεν το κάνουν.Μετά λέγανε είναι θέμα ελευθερίας και δημοκρατίας,(οπαδοί κατά τα αλλά της ΧΑ και του Βελόπουλου,Τράγκα κλπ)Λες και είναι θέμα δημοκρατίας να σε αφήσουν μεθυσμένο να οδηγάς ελεύθερος.Σημερα λένε ότι δεν το κάνουν γιατί δεν προστατεύει.Χάθηκε ένας άνθρωπος έναντι 13500
    ανεμβολιαστων.Πάτε Καλα;

    • Έχω δει και ζαίους να λένε τα ίδια, αλλά για να είμαι δίκαιος και ΝεοΔημοκράτες. Γενικώς υπάρχουν σε όλα τα χρώματα και τις αποχρώσεις. Μην το κάνουμε πολιτικό το θέμα.

  7. Καλά αυτός ο τύπος, γιατρός γαρ, μας έχει πριξει δυο σχεδόν χρόνια με τις καταγγελίες του. Φταίει ο ένας, φταίει ο άλλος, αυτός δεν φταίει που έχασε κάτι δεκάδες, το λέει ο ίδιος, στην κλινική του?
    Με εκατοντάδες εκατομμύρια κρούσματα και εκατομμύρια νεκροί, δεν λέει τίποτε?
    Ο άλλος του ΠΑΜΕ μιλά για δέκα χιλιάδες ανεμβολιαστους υγειονομικούς. Δεν ντρέπεται ο αχρείος? Ξεφτίλα ο άνθρωπος.

  8. Όπως τα λέει πιο πάνω ο φίλος, κάντε απλά μαθηματικά βρε άσχετοι που βγδε ξέρετε 1+1 και ακούτε τις μπαρούφες του κάθε βλακα. Τυχαίο ότι μόνο τα αρνητικά αναπαράγουν όλη μέρα και τα θετικά τίποτα; σου λέει 95% κάλυψη οπ ς όλα τα φάρμακα και πέθανε μονο ένας έως τώρα από τα 3 εκ εμβόλιασμενων, και εχουμε 200 και πλέον κρουσματα από το Γενάρη και 7000 νεκρούς μια κομοπολη, εχουμε 200 εντατικη νέους οι 199 ανεμβολιαστοι και εσείς κάνετε σημαία τον 1 νεκρό εμβόλιασμενο όταν στατιστικά έπρεπε μπορεί να ήταν και εκατοντάδες το 5%. Και εσείς με αυτά τα μυαλά μιλάτε, επηρεάζεται κόσμο και ψηφίζεται κιόλας.

  9. Ο άλλο ο δικηγόρος ο Αντωνιάδης ανακοίνωσε μια συνταραχτηκη ανακοίνωση απόδειξη για την προπερασμενη Παρασκευή, περίμεναν όλοι, τίποτα, δεν ήρθαν όλα τα στοιχεία και θα γινοταν 2 μέρες μετά, ακόμα περιμένουμε τα στοιχεία, ο άλλος ο μεγάλο ερευνητής ο δικός μας από Αμερική έλεγε στον τραμπ δεν υπάρχει κορονοιους, αντε λέει να παιθανουν 10 Χιλ και πέθαναν 250 Χιλ και κο τεψε να παιθανει και ο τραμπ και ο τρίτος από τους γνωστούς σπούδαζε με τον Μητσοτάκη και ήταν φίλοι και αφού δεν τον έβαλε στην επιτροπή του covid άρχισε τον πόλεμο για το εμβόλιο. Ξυπνήστε και ψάξτε τις σας λένε. Μην είναι αργά.

  10. Αν, λέμε αν, τα νουμερακια σας δεν βγαίνουν, θα το παραδεχόσασταν;;;
    Στους σχεδόν 13.500 νεκρούς, είχαν ήδη πεθάνει οι 8-9.000 ΠΡΙΝ βγουν τα εμβόλια! Μετά πέθαναν σχεδόν 3-4.000 στο «τρίτο κύμα»…! Τα υπόλοιπα φτιάξτε τα ανάλογα του τι πίνετε.
    Και ύστερα, ΕΙΣΤΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ότι μόνο ανεμβολίαστοι πεθαίνουν;;;
    Εσείς τι λέτε, άλλους 10 » επίσημους » θανάτους να έχουμε πληρως εμβολιασμένων, δεν θα σταματήσει ο κόσμος να εμβολιάζεται;;; Δεν θα επιστρέψει ο τρόμος και στους εμβολιασμένους, ενώ τους υποσχέθηκε «ελευθερία» ;;; Όποτε, το «99% – 100% ήταν…ανεμβολίαστοι «, βολεύει πολλές καταστάσεις…..

    Μια ξεφτίλα όλα..

    • Εσυ τώρα τι είσαι πνευματολογος η μαθηματικός;Στατικολογος πάντως δεν κανείς με τις μπαρούφες που γράφεις.

      • Βρε βλαμμένη φανατικιά του Μητσοτάκη,
        η ορθογραφία σου και η κακοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας, μαρτυρούν τι τσόκαρο είσαι! Οπότε μη μας πουλάς πνεύμα..

        • Εκτός από βρισιές κάτι άλλο;Τι έγινε σου χάλασα το γλυκό ,επιστήμονα μου;Άντε για μπανιο και άσε ανθρώπους που ξέρουν να μιλάνε.Ανθρωπακι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ