Ρέθυμνο: Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία – Η εξωσυζυγική σχέση και η καταγγελία στις Αρχές

0
1613

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία 47χρονης στο Ρέθυμνο – Ο δράστης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Η 47χρονη που δολοφονήθηκε από άνδρα στο Ρέθυμνο δέχθηκε πισώπλατο πυροβολισμό μέσα στην επιχείρησή της, η οποία βρίσκεται δίπλα από την ταβέρνα του δράστη στο Πάνορμο Μυλοποτάμου. Ο 48χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/8) μπροστά σε τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Ο δράστης μπήκε στο μαγαζί της γυναίκας και την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, την ώρα που εκείνη εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι τουριστών, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Έπειτα, ο ένοπλος βγήκε από το μαγαζί και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών και το θύμα μητέρα δύο παιδιών και διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, για την οποία είχε πληροφορηθεί η σύζυγος του δράστη πριν ένα έτος. Έτσι, η σχέση τους διεκόπη, ωστόσο, το θύμα είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως δεχόταν απειλές από τον άνδρα. Στο σημείο της δολοφονίας έφτασε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις της και, δυστυχώς, λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ