Σοκ και δέος για το μίνι lockdown στη Μύκονο – Τι λέει επιχειρηματίας στο MEGA

0
706

«Παγωμάρα» επικρατεί στην Μύκονο, τόσο στις τάξεις των επιχειρηματιών όσο και μεταξύ των τουριστών, μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν. Η επιχειρηματίας κυρία Σούλα Λιάκου σχολιάζει τη νέα πραγματικότητα στο Νησί των Ανέμων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Εμείς εδώ, κάνουμε υπομονή», ήταν η πρώτη ατάκα της κυρίας Λιάκου ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Μύκονο.

«Πάλι από τη Μύκονο; Αυτό είναι το παράπονό μας. Μονίμως στοχοποιούν το νησί που είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού μας, που έχει κάνει γνωστή την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη και είμαστε οι πρώτοι πάντα που θα υποστούμε τα μέτρα», υπογράμμισε και διερωτήθηκε «τι κάνει η αστυνομία;», ερωτηθείσα για τις εικόνες συνωστισμού

«Τα μέτρα είναι για να τα εφαρμόζει η πολιτεία. Για κάποια πάρτι σε βίλες και κάποιους επιχειρηματίες την πληρώνει όλο το νησί. Όλο το νησί δεν φταίει, δεν διοργανώνει κορωνοπάρτι, γι αυτό υπάρχει η πολιτεία για να επιβάλει τα μέτρα που αποφασίζει», σημείωσε.

«Η πλειοψηφία των επιχειρηματιών τηρεί τα μέτρα και είναι υπεύθυνη. Υπάρχουν κάποιοι που είναι ανεύθυνοι που έρχονται για το “γρήγορο κέρδος” και θα έπρεπε να υφίστανται τις κυρώσεις από την πολιτεία», πρόσθεσε.

«Έπρεπε από την αρχή του καλοκαιριού να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και στην εστίαση. Είναι πάρα πολλοί που θέλουν να έρθουν να εργαστούν, ας έρθουν οι εμβολιασμένοι. Δεν μπορώ να υποχρεώσω τους υπαλλήλους μου να εμβολιαστούν, αν το κράτος μου δώσει τη δυνατότητα να τους υποχρεώσω θα είναι πιο εύκολο», σημείωσε.

πηγή: megatv.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ