Σοκ στα Σεπόλια: Μητέρα προσπάθησε να πνίξει το 4χρονο παιδί της

0
891

 

Σοκάρει η είδηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά μια μητέρα στα Σεπόλια, η οποία κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να πνίξει το 4χρονο παιδί της.

Ο πατέρας και πρώην σύντροφος της μητέρας είχε καταλάβει ότι η γυναίκα είχε μια κακοποιητική συμπεριφορά. Εγκατέστησε κάμερα μέσα στο διαμέρισμα όπου έμενε το παιδί του μαζί με τα δύο του ετεροθαλή αδέρφια, καθώς η γυναίκα είχε δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Τα πλάνα που πήρε από αυτή την κάμερα είναι συγκλονιστικά, καθώς δείχνουν τη μητέρα να προσπαθεί να βρει έναν αναπτήρα που είχε πέσει πάνω στο κρεβάτι του παιδιού.

Το κοριτσάκι που είχε βρει τον αναπτήρα, ξεσπάει σε κλάματα εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς που δέχεται από την μητέρα της. Της ζητάει σε έντονο ύφος να πάψει να κλαίει, την χαστουκίζει και όταν διαπιστώνει ότι το κοριτσάκι συνεχίζει να κλαίει, τότε βάζει το χέρι της στο στόμα της, πιέζοντας το για αρκετή ώρα. Το παιδί ξεσπάει σε λυγμούς, όμως η φωνούλα της δεν ακούγεται, ενώ τινάζει παράλληλα τα πόδια της για να απεγκλωβιστεί.

Ο πατέρας κατήγγειλε τη συμπεριφορά της μητέρας στον εισαγγελέα, έχει καταθέσει μήνυση, το βίντεο έχει κατατεθεί στις Αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ