Γιατρός έστησε απίστευτη κομπίνα: Έκανε εικονικό εμβολιασμό σε αρνητή που ήθελε το πιστοποιητικό

0
3385

 

Και να ταν ο μόνος…

Εικονικό εμβολιασμό έστησε γιατρός στο νσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας – Ο «πελάτης» δεν ήθελε να εμβολιαστεί αλλά ήθελε το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Μία απίστευτη κομπίνα κατηγορείται ότι επιχείρησε να κάνει γιατρός στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γιατρός είχε συνεννοηθεί να προχωρήσει σε εικονικό εμβολιασμό με άντρα που ήθελε να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι «ο γιατρός φέρεται να είχε συνεννοηθεί πριν τον προγραμματισμένο εμβολιασμό με άτομο που είχε κλείσει ραντεβού στο νοσοκομείο, προκειμένου να αναλάβει εκείνος τον εμβολιασμό του. Έτσι, την ώρα που μπήκαν στο χώρο του εμβολιασμού αντί να του κάνει την ένεση, εκείνος πήρε το εμβόλιο και το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Στη συνέχεια, είχε σκοπό να βεβαιώσει ότι ο εμβολιασμός έγινε. Στόχος του εικονικά εμβολιαζόμενου ήταν να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο».

Το περιστατικό έγινε στις 5 Ιουλίου στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Τα σχέδια του γιατρού χάλασε η νοσοκόμα, η οποία ήταν παρούσα, κατάλαβε τι συμβαίνει, παρενέβη και διέκοψε την εμβολιαστική διαδικασία.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο γιατρός φέρεται να της είπε: «Δε χρειάζεται να κάνεις εσύ το εμβόλιο, θα το κάνω εγώ».

Η νοσοκόμα ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείο και αυτή με τη σειρά της την Αστυνομία.

Ο γιατρός την ίδια ημέρα θα έκανε εμβόλιο σε ακόμα τέσσερα άτομα. Έτσι, είχε πάνω του τέσσερα εμβόλια, τα οποία μετά την παρέμβαση της νοσοκόμας τα πήρε και τα πέταξε στα σκουπίδια, με αποτέλεσμα να μη βρεθούν ποτέ. Οι Αρχές δεν αποκλείουν να σχεδίαζε να κάνει ακόμα τέσσερις εικονικούς εμβολιασμούς.

Ο γιατρός δεν συνελήφθη (διότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας) αλλά σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ