Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις – Τι έδωσε στον πιλότο η μητέρα της Καρολάιν 10 μέρες πριν τη δολοφονία

0
390

Γλυκά Νερά: Νέες πτυχές της ειδεχθούς δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα. Μετά το νέο γύρο συζητήσεων που προκάλεσαν τα βρετανικά δημοσιεύματα με τα σενάρια περί παράνομων δραστηριοτήτων του δολοφόνου, ο δικηγόρος της μητέρας του θύματος προέβη σε νέες αποκαλύψεις.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης Καρολάιν, ο κ. Θανάσης Χαρμάνης αποκάλυψε νέα στοιχεία για τις οικονομικές συναλλαγές που είχε ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος με τη μητέρα της, Σούζαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρμάνης την περασμένη εβδομάδα ανέφερε πως ο συζυγοκτόνος είχε ζητήσει από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο της 20χρονος. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγες μέρες αργότερα, μέσα από τη φυλακή αρνήθηκε ότι ζήτησε χρήματα. «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ. Εγώ τα πλήρωσα όλα», δήλωσε μέσα από τη φυλακή.

Σήμερα, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, η μητέρα της Καρολάιν έδωσε τη δική της απάντηση στον συζυγοκτόνο της κόρης της μέσω του συνηγόρου της, κ. Χαρμάνη. Χαρμάνη.

Σύμφωνα τον δικηγόρο, όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, ενώ όπως ισχυρίζεται 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

Απαντώντας γραπτώς στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά, ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε:

«Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση».

Και πρόσθεσε ότι «εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του».

Τι υποστήριζαν τα βρετανικά Μέσα

Το δημοσίευμα της Daily Mail για τα Γλυκά Νερά

Οι πληροφορίες που μετέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με παράνομες δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ΄ομολογία δολοφόνου της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, έχουν προκαλέσει συζήτηση.

Όπως σημειώνει η Daily Mail η θεωρία αυτή πυροδοτήθηκε από τα οικονομικά στοιχεία για τον πιλότο και από την ζωή που έκανε.

Η αστυνομία, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ανακάλυψε ότι το ζευγάρι είχε αγοράσει οικόπεδο προκειμένου να κατασκευάσει ένα σπίτι ενώ προσφάτως είχε κάνει ταξίδι στο Ντουμπάι.

Τα στοιχεία αυτά γράφει η βρετανική εφημερίδα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος την οποία ανακάλυψε η Καρολάιν και γι’ αυτό τη δολοφόνησε στις 11 Μαΐου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι και ο πατέρας της Καρολάιν εκτιμά ότι υπάρχει κάποια βάση σε αυτές τις φήμες.

Sun και Mirror επικαλούνται, επίσης, πληροφορίες ότι ο Αναγνωστόπουλος ήθελε να έχει αυστηρό έλεγχο στη σύζυγό του τοποθετώντας μέχρι και εφαρμογή στο κινητό της για να ξέρει πού βρίσκεται.

Η Mirror για τα ύποπτα δρομολόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στα δημοσιεύματα προστίθεται, ακόμα, ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν την συνόδευσε στις συνεδρίες με την σύμβουλο ψυχικής υγείας γιατί φοβόταν ότι μπορεί να μιλούσε για όσα ήξερε.

«Ο τρόπος που τη δολοφόνησε υποδηλώνει ότι ήθελε να την σωπάσει και φυσικά και συμβολικά» αναφέρεται στις δύο εφημερίδες.

Τι αναφέρει η Sun για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Το νέο μήνυμα του Αναγνωστόπουλου

Εντωμεταξύ ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος έστειλε νέο μήνυμα μέσα από τις φυλακές όπου βρίσκεται προφυλακισμένος με το οποίο επιχειρεί να περιγράψει τη συναισθηματική του κατάσταση μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, τις φήμες για εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση τους ενώ δεν παραλείπει να επανέλθει στις αναφορές του στο μέλλον της κόρης του Λυδίας την οποία ο ίδιος άφησε ορφανή από μητέρα.

«Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση» φέρεται να είπε στο MEGA.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. ητας» συμπλήρωσε ο δολοφόνος της Καρολάιν.

«Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας» κατέληξε ο συζυγοκτόνος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ