Γεωργιάδης: Κανένας μη εμβολιασμένος σε κλειστό εστιατόριο ή θέατρο από τον χειμώνα

16
4546

«Τον χειμώνα σε κλειστό θέατρο ή εστιατόριο δεν θα μπαίνει κανένας μη εμβολιασμένος». Αυτό το μήνυμα στέλνει ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του «Meeting Point» του Νewsbomb.gr και της Όλγας Τρέμη.

Ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι οι τελικές αποφάσεις για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, καθώς και ποιες ομάδες θα αφορά, θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους και τις συνέπειες που θα έχουν όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν λέει ότι «απόλυση δημοσίων υπαλλήλων που αρνούνται να εμβολιαστούν απαγορεύεται από το Σύνταγμα».

Προσθέτει, ωστόσο, πως «για τους ιδιωτικούς αλλάζει το πράγμα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλά επίσης για τις ανατιμήσεις στα τρόφιμα, αποκρούει τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για καθυστερήσεις στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού και απαντά στο εάν υπάρχει περίπτωση να τεθεί πλαφόν στην τιμή της βενζίνης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται και σε όλα τα μεγάλα και ανοιχτά πολιτικά θέματα: Λέει ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές «διότι η Ελλάδα γίνεται μια σοβαρή, δυτική ευρωπαϊκή χώρα», χαρακτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία «κεντροδεξιό κόμμα», ενώ δηλώνει με νόημα ότι «οι δεξιοί της ΝΔ έχουν εμένα για να εκπροσωπούνται».

Τονίζει, μεταξύ άλλων, πως τον ενοχλεί, τον θίγει και τον μειώνει η άποψη κάποιων πως «ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο Πολάκης της ΝΔ», ενώ μιλά και για την προσέγγισή του με τον Νίκο Καρανίκα και το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης. «Η πορεία των χρόνων απέδειξε ότι η ΝΔ έκανε λάθος και πως ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Καρανίκας είχαν δίκιο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών επαναλαμβάνει ότι «ήταν μια πολύ κακή συμφωνία» και τονίζει πως η «συγγνώμη» που ζήτησε ο Ζόραν Ζάεφ για τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» δεν είναι καθόλου επαρκής. Για τα εφαρμοστικά μνημόνια της συμφωνίας λέει πως εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να τα φέρει στη Βουλή ο ίδιος θα τα ψηφίσει.

Αναφερόμενος, όμως, στη στάση που θα τηρήσουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής, επισημαίνει πως όταν κάποιος έχει υπάρξει πρωθυπουργός «μπορούμε να δεχθούμε ότι έχει κι ένα δικαίωμα παραπάνω».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στην Όλγα Τρέμη:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να έρθει ο κ. Γεωργιάδης να δει τι τραβάει ο κόσμος στα εμβολιαστικά κέντρα της Κω και μετά να μιλάει … πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί και περιμένει 3 ώρες τους γιατρούς να πάνε …

  2. χαχαχα . Αυτοί οι δημοκρατικοί ψευδοπολιτικοί μαριωνέτες, απλά είναι στο email όλη μέρα με τους αφέντες τους και απλά αναπαράγουν ότι σενάριο τους έχουν στείλει για να πουν.

    Όποιος νομίζει ότι η ψευδοδημοκρατία έχει χώρο για πολιτικάντες κάνει μεγάλο λάθος. Εάν είχαν αξία οι ψήφοι, κανένας δε θα επιτρεπόταν να ψηφίσει.

  3. Θα ζει κανένας «τρυπημένος» το χειμώνα για να απολαύσει αυτά τα προνόμια;;; 😂😂😂

    Άλλωστε μέχρι τότε, με τον Μητσοτάκη και τους κοψοχέρηδες που τον έβγαλαν, έχουμε ακόμη να ζήσουμε σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, εισβολή εξωγήινων και ένα αστεροειδή σε επιβεβαιωμένη τροχιά σύγκρουσης με τη γη…!!
    Μπέεεεεεεεε, μπέεεεεεεε, μπέεεεεε… 🐑

  4. ΑΧΡΗΣΤΕ Γεωργιάδη συνέχισε να απειλείς και… θα δούμε ποιος θα μπαίνει σε εσωτερικούς χώρους… Σε λίγο εσύ ούτε σε εξωτερικούς δεν θα εμφανίζεσαι.

  5. Αυτό πρέπει να γίνει και κυρίως να μετακινούνται ούτε στην Κάλυμνο αρκετά παίξαμε με τους αρνητές και μόνο να γεμίζει το πορτοφόλι και κλείστε και τους αρνητές ιδιωκτιτες μαγαζιών

    • Δε μας παρατάς ρε «στρατιωτικέ»… Επειδή έκανες εσύ τη μα……α και εμβολιάστικες, πρέπει να την κάνουμε και εμείς; Τελικά δεν μας είπες… Ποιο έκανες; Το AstraZeneca ή το Johnson που ήταν ασφαλή μόνο στην Ελλάδα μέχρι πριν δέκα ημέρες; Μήπως έκανες το Pfizer που σε κάνει «μαγνήτη» και σου δημιουργεί μυοκαρδίτιδες; Να ξέρεις όλα έχουν βασική παρενέργεια τον «κάλο» στον εγκέφαλο… Είναι αυτή που έτυχε σε εσένα και σχολιάζεις σαν άχρηστος!!!

    • Και μόνο που συμφωνείς με τον «Γεωργιάδη», πρέπει να σου δώσουν απαλλαγή Ι4 με πρόβλημα στο μυαλό… Τι βύσμα έχεις και είσαι ακόμη στρατιωτικός;

    • Σήμερα μάθαμε την χειρότερη παρενέργεια των εμβολίων… Σε κάνουν να συμφωνείς με τον «πανηλίθιο» Γεωργιάδη… Προσοχή παιδιά… Μακρυά από τα εμβόλια.

    • Συγνώμη που παρεμβαίνω… Για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της απάτης που ζούμε παρακολουθήστε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ – έρευνα της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. Οι πλειοψηφία των Ελλήνων καθηγητών ιατρικής που θα δείτε είναι ακόμη εν ζωή και κάποιοι από αυτούς είναι σήμερα στην Ακαδημία Αθηνών… Θα σας διαφωτίσει πλήρως και για τον καθηγητή Τσιόρδα. Αξίζει το κόπο να το δείτε. Όταν το πρόβαλε η κρατική τηλεόραση ίσως να μην το είδε κανείς. Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αν το παρακολουθήσετε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε κάποια πράγματα αλλιώς…

      https://www.brighteon.com/0d80680b-0478-46da-82f6-f6c9b674581e

  6. Για τα εστιατόρια. Οι μισοί είναι ανεμβολιαστοι και οι άλλοι μισοί καπνιστές που απαγορεύει το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους. Ασε εγώ θεωρώ ότι θα είναι κλειστά με lockdown ξανά.Δειγμα και στατιστικά επίσης θα έχουμε από τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού που θέλει μόνο εμβολιασμενους.

  7. Συγνώμη που παρεμβαίνω… Για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της απάτης που ζούμε παρακολουθήστε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ – έρευνα της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. Οι πλειοψηφία των Ελλήνων καθηγητών ιατρικής που θα δείτε είναι ακόμη εν ζωή και κάποιοι από αυτούς είναι σήμερα στην Ακαδημία Αθηνών… Θα σας διαφωτίσει πλήρως και για τον καθηγητή Τσιόρδα. Αξίζει το κόπο να το δείτε. Όταν το πρόβαλε η κρατική τηλεόραση ίσως να μην το είδε κανείς. Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αν το παρακολουθήσετε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε κάποια πράγματα αλλιώς…

    https://www.brighteon.com/0d80680b-0478-46da-82f6-f6c9b674581e

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ