Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίνιγμα με τη φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

0
2861

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρκετά τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν – Αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Κατά τη δεύτερη κατάθεση του στη ΓΑΔΑ ο 33χρονος ομολόγησε πως η άτυχη Καρολαϊν κοιμόταν πριν την δολοφονήσει, εν αντιθέσει με τα όσα υποστήριξε αρχικά. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του κατάθεση ανέφερε πως καυγάδιζαν με την 20χρονο το μοιραίο βράδυ.

Αυτή η εκδοχή του 33χρονου είναι πιο κοντά και στα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η έκθεση το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης «πρόδωσε» τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Από τις τιμές που μου αναφέρετε θεωρώ ότι η καρδιακή συχνότητα από 48 έως 58 η οποία καταγράφεται 1:41 έως 3:51 της 11ης Μαΐου 2021 αντιστοιχεί σε περίοδο ύπνο. Το ίδιο θεωρώ και για την καταγραφή στις 3: 58 ώρα που οι παλμοί είναι 61 το λεπτό. Στις 4:05 οι παλμοί αυξάνονται κατά 50 τοις 100 περίπου από τους παλμούς που είχε το άτομο εν ηρεμία στον ύπνο του. Θεωρώ ότι εκείνη τη χρονική στιγμή το άτομο βρισκόταν σε κατάσταση πολύ ισχυρού ψυχικού ή σωματικού στρες. Με δεδομένο ότι έχω προσδιορίσει την ώρα του θανάτου κατά τη στιγμή της αυτοψίας του χώρου στις πέντε με έξι ώρες από τις 10 η ώρα που ήταν η ώρα της αυτοψίας, θεωρώ απολύτως συμβατό η διαδικασία του μηχανισμού του θανάτου να έλαβε χώρα από τις 4:05 έως τις 4:11. Στις 4:11 ώρα είναι η τελευταία καταγραφή του smartwatch και θεωρώ ότι αμέσως μετά επήλθε ο θάνατος. Από την νεκροψία και νεκροτομή είχα συμπεράνει ότι διαδικασία του θανάτου πράγματι διήρκεσε μερικά λεπτά ότι δηλαδή ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος», αναφέρει η Ιατροδικαστής.

Η φωτογραφία που προβληματίζει τις Αρχές

Πέρα από τις αναζητήσεις της Καρολάιν τη μοιραία νύχτα για ξενοδοχείο στην πλατφόρμα booking.com, βρέθηκε και μια φωτογραφία που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 12 π.μ. για λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και δείχνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον καναπέ με τη μικρή Λυδία στα χέρια του.

Έγκλημα Γλυκά νερά
Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν

Σύμφωνα με τις αρχές, η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η ίδια μετά τον τσακωμό με τον δράστη είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Γλυκά Νερά: Τα «άγνωστα» στοιχεία που πέρασαν απαρατήρητα

Άγνωστες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται από αστυνομικές πηγές στο Νewsbomb.gr για το έγκλημα που συντάραξε το πανελλήνιο στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και καθ’ ομολογία δράστη τον 33χρονο σύζυγό της.

Πρόκειται για στοιχεία που πέρασαν «απαρατήρητα», ωστόσο, έχουν τη δική τους σημασία.

1) Ο 33χρονος πιλότος είχε ισχυριστεί ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έκλεψαν κοσμήματα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Πράγματι διαπιστώθηκε ότι από το σπίτι έλειπαν κοσμήματα. Τι απέγιναν, όμως, αυτά τα κοσμήματα από τη στιγμή που δεν υπήρχαν ληστές; Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο 33χρονος δράστης πήρε ο ίδιος τα κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι, τα τοποθέτησε σε ένα σακουλάκι και στη συνέχεια τα έβαλε στο ντεπόζιτο της μοτοσυκλέτας του. Μετά από ημέρες και αφού είχε ήδη καταθέσει στις Αρχές για τη «ληστεία», πήρε τα κοσμήματα από το ντεπόζιτο της μηχανής του και τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων. Με τον τρόπο αυτό ήταν σίγουρος ότι τα εξαφάνισε.

2) Ο 33χρονος πιλότος είχε ισχυριστεί ότι οι υποτιθέμενοι ληστές άρπαξαν από το σπίτι περίπου 15.000 ευρώ, που βρίσκονταν κρυμμένα μέσα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Υπήρχαν πράγματι αυτά τα χρήματα στο σπίτι και εάν ναι τι απέγιναν; Αστυνομικές πηγές απαντούν ότι από την έρευνα προκύπτει ότι τα 15.000 ευρώ δεν υπήρξαν ποτέ και ήταν απλά μία ακόμα «ψηφίδα» στο σενάριο που έφτιαξε ο δράστης για να παραπλανήσει τις Αρχές.

3) Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η δολοφονία έγινε από τους «ληστές» μπροστά στο μωρό, ενώ οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν το παιδί πάνω στη νεκρή μητέρα του στη σοφίτα (χώρος όπου έγινε το έγκλημα). Ισχύει, ωστόσο, αυτή η εκδοχή; Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τη στιγμή της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν το μωρό δεν βρισκόταν στο χώρο της σοφίτας. Το μωρό βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας σε άλλο όροφο. Αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 33χρονος πιλότος αρχικά δολοφόνησε τη σύζυγό του στη σοφίτα (ενώ το μωρό ήταν στο σαλόνι) και στη συνέχεια κατέβηκε, πήρε το μωρό και το μετέφερε στη σοφίτα, όπου το έβαλε δίπλα στο πτώμα της μητέρας του. Στη συνέχεια, περίμενε να κοιμηθεί το μωρό και όταν βεβαιώθηκε ότι κοιμήθηκε, τότε άρχισε να δένεται για να πείσει τους αστυνομικούς (τους οποίους κάλεσε στη συνέχεια) ότι έπεσε θύμα ληστείας. Η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ουσιαστικά ανέτρεψε την αρχική υπόθεση, η οποία βασιζόταν στα λεγόμενα του πιλότου, σύμφωνα με την οποία η δολοφονία της 20χρονης έγινε μπροστά στο μωρό. Όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ανέβηκαν στη σοφίτα είδαν ένα «σκηνοθετημένο» έγκλημα, αφού ο 33χρονος δράστης δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ως «μέρος της σκηνοθεσίας» ακόμα και το ίδιο του το παιδί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ