Κορονοϊός – Καλάβρυτα: Τραγική ειρωνεία για τη 56χρονη που πέθανε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου

9
2654

Απέραντη θλίψη για την 56χρονη από τα Καλάβρυτα που έχασε τη ζωή της χθες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer. 

Η ζωή παίζει τα πιο τρελά παιχνίδια. Κάπως έτσι συνέβη και με την 56χρονη Κωνσταντίνα Λυκάκη που έχασε τη ζωή της χθες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με το thebest.gr τον τελευταίο χρόνο είχε μετακομίσει στην Κέρτεζη Καλαβρύτων, τοπο καταγωγής του άνδρα της επειδή φοβόταν τον κορoνοϊό. Τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της εργάζονταν πριν τη συνταξιοδότηση στον ΟΤΕ και διέμεναν στην Αθήνα.

Πέρυσι μετακόμισαν στο χωριό για να αποφύγουν το συνωστισμό της πρωτεύσουσας σε κατάσταση πανδημίας.

Η άτυχη γυναίκα μάλιστα ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού και παρακινούσε τον κόσμο να εμβολιαστεί.
Πριν από χρόνια είχαν χάσει τον ένα γιο τους σε τροχαίο. Ανυπομονούσε να κάνει τη β΄δόση και να εμβολιαστεί πλήρως για να πάει να δει τον άλλο της γιο που ζει στην Κύπρο.

Στην Κέρτεζη περιγράφουν τη άτυχη γυναίκα σαν ένα πολύ γλυκό και καλόβολο άνθρωπο ενώ το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος από την αναπάντεχη αυτή εξελιξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Το εμβόλιο δεν σκοτώνει. Όπως τα κουκιά δεν σκοτώνουν τον κόσμο παρά μονο αυτούς που τους λείπει το συγκεκριμενο ένζυμο. Έτσι και το εμβόλιο. Απλά φταίει το υποκείμενο πρόβλημα του εμβολιαζομενου άσχετα αν δεν του εχει κτυπησει το καμπανακι ώστε να το γνωρίζει. Μια χαρά είναι τα εμβόλια. Σώζουν εκατομμύρια ζωές.

      • Επειδή σώζουν ζωές απαγορεύτηκαν τα πειραματικά εμβόλια της AstraZeneca και της Johnson; Και τώρα ψάχνουν τις μυοκαρδίτιδες που θερίζουν με τα Pfizer και της Moderna; Λοιπόν μέχρι να τελειώσουν οι κλινικές μελέτης της φάσης 3 όλων των εμβολίων αυτά θα είναι πειραματικά και όσοι τα κάνουν πειραματόζωα… Όπως βλέπεις κάποια ήδη τα απαγόρευσαν. Τα υπόλοιπα, θα δούμε…

  1. Μόνο που τελικά δεν έπαθε πνευμονική εμβολή. Ήταν από αλλεργικό σοκ. Γι αυτό άλλωστε συμπληρώνεις τη φόρμα πριν το εμβολιο και γράφεις ΚΑΙ για τυχόν αλλεργίες για να σου πει ο γιατρος. Καλό Παράδεισο στη γυναίκα.
    https://www.ertnews.gr/perifereia/thanatos-65chronis-sta-kalavryta-den-schetizetai-me-to-emvolio-symfona-me-ton-iatrodikasti/

    • Και ποιός σου είπε ότι στην φόρμα που θα συμπληρώσεις και θα διαβάσει ο γιατρός του εμβολιαστικού κέντρου ότι γνωρίζει να σου πει ότι δεν πρέπει να το κάνεις; Στο λέω επειδή έτυχε σε εμένα που έχω πρόβλημα υγείας, όπως και σε κάποιους γνωστούς μου και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Αυτό που μας είπαν σε όλες τις περιπτώσεις είναι: αν δεν το αναφέρει και δεν το απαγορεύει η Phisher, AstraZeneca, ή Johnson δεν μπορώ να μην σε εμβολιάσω. Επέμεναν ακόμα και όταν τους είπα ότι ο γιατρός που με παρακολουθεί μου είπε ότι ΔΕΝ πρέπει να εμβολιαστώ. Αν καθόμουν να το κάνω και με έστελναν στα κυπαρισσάκια να δω αν θα έλεγαν και αν θα έβρισκαν τον μπελά τους που με εμβολίασαν.

  2. Γρήγορα τρέξτε «προβατάκια» μου να εμβολιαστείται… Μετά ανοίξτε το bluetooth στο android κινητό σας για να δείτε και το δωδεκαψήφιο κωδικό που σας δώσανε. Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς «επιστήμονας» από αυτούς που βγαίνουν στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης γιατί το bluetooth ανιχνεύει τους εμβολιασμένους σαν ηλεκτρονικές συσκευές; Δηλαδή τι περιέχουν τα εμβόλια μέσα ώστε να μετατρέπουν τον άνθρωπο σε πομπό και δέκτη; Μέχρι τώρα όσους γιατρούς γνωστούς μου που εμβολιάστηκαν τους έδειξα το νούμερο τους όταν εμφανίστηκε στο bluetooth μου δεν ήξεραν τι να μου πουν… Ευτυχώς εμφανίστηκε και στο δικό τους κινητό ώστε να μη μπορούν να με βγάλουν «τρελό». Πληροφοριακά να σας πω ότι από δοκιμές που έκανα εγώ και οι γνωστοί μου εμφανίζονται οι δωδεκαψήφιο κωδικοί σε android κινητά HTC, Xiaomi, Samsung, Redmi κτλ. Τα περισσότερα ήταν μοντέλα από το 2016 έως το 2019. Αν γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο «φαινόμενο» ας μας ενημερώσει.

    • …που να δεις και την νέα εφαρμογή των κινητών, μιλάμε ανιχνεύει τη βλακεία!! Κατέβασε την από το play store, η εφαρμογή λέγεται IQ radikiou!!

      • Μόλις κάνεις και το εμβόλιο (αν δεν το έχεις κάνει ήδη…) κατέβασε και την εφαρμογή IQ Fikiou. Μετά κάνε μία ανίχνευση με το bluetooth στο smartphone σου και ανακοίνωσέ μας και το δωδεκψήφιο κωδικό που έλαβες. Επειδή λόγω του εμβολίου μπορεί να μπερδευτείς, αν βρεις συσκευές με ονόματα όπως iPhone, Huawei κτλ, δεν είσαι εσύ. Επειδή το bluetooth δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είσαι, σου δίνει έναν δωδεκαψήφιο ορφανό κωδικό χωρίς όνομα με λατινικούς χαρακτήρες και νούμερα…!!! Και ο γιατρός μου τα ίδια με εσένα μου έλεγε μέχρι που βρήκε τον εαυτό του στο δικό του android κινητό και μετά του κόπηκε το γέλιο…!!! ΚΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ