Alert! Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν | Τα στοιχεία που έδειξαν τον δολοφόνο

8
3972

Γλυκά Νερά: Τι ομολόγησε ο πιλότος – Πώς βρέθηκε δεμένος στην καρέκλα

Γλυκά Νερά: Τι ομολόγησε ο πιλότος - Πώς βρέθηκε δεμένος στην καρέκλα

Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την ομολογία της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της.

Ο πιλότος «λύγισε» και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς που τον εξέταζαν επί ώρες ότι είχε έντονο διαπληκτισμό το μοιραίο βράδυ με την 20χρονη Καρολάιν. Ανέφερε, επίσης, ότι δεν ομολογούσε μέχρι τώρα τη δολοφονία της συζύγου του, καθώς σκεφτόταν το μωρό τους.

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 33χρονος πιλότος παραδέχθηκε ότι τα έστησε όλα μόνος του και πως δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος του ενώ στους αστυνομικούς φέρεται να έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες με την σύζυγό του.

Την ώρα που έβγαζαν τα κόλλυβα κάτι έσπασε στην εκκλησία – ΣΟΚ

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν. Υποστήριξε, δε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του. Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού έως και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του -Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας – Ισχυρίζεται ότι «θόλωσε» όταν η Καρολάιν του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε

Ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν, ο άνδρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε.

Η εξιχνίαση ανακοινώθηκε επίσημα από την αστυνομία:

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε χθες, όταν η αστυνομία έχοντας τα νέα στοιχεία στη διάθεσή της  ζήτησε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο  για να εξεταστεί εκ νέου, βάσει των καινούργιων στοιχείων. Για να μη δείξουν πόσο σοβαρά ήταν τα στοιχεία αυτά και τον «τρομάξουν» έκαναν δεκτό το αίτημά του να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι παρών στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν Κράουτς, τη μητέρα της ενός έτους Λυδίας. Μετά το μνημόσυνο, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα σήμερα, ο πιλότος παρελήφθη από πλωτό μέσο οδηγήθηκε στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.

Τα στοιχεία που έδειξαν τον δολοφόνο

Από εκείνη την ώρα -«νωρίς το πρωί», είπε ο κ.Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές  σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Ειδικότερα:

– Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.

– Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

– Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα, φέρονταν να μην τα πήγαιναν καλά επί μήνες με την Καρολάιν να  ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί.

Επι 37 ημερες ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιέγραφε την «εισβολή» των ληστών στη μεζονέτα – Το ζευγάρι βρισκόταν ουσιαστικά σε διάσταση και η Καρολάιν φέρεται ότι ήθελε να φύγει μαζί με το παιδί – Ο πιλότος ισχυριζόταν ότι έμαθε για τη δολοφονία της γυναίκας του αφότου τον έλυσαν οι αστυνομικοί- Πώς εφαρμογές στο κινητό του και το βιομετρικό ρολόι του θύματος ξεκλείδωσαν το έγκλημα

Η απόλυτη ευτυχία που καταγραφόταν στις στιγμές που  η μόλις 20 ετών Καρολάιν Κράουτς και ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μοιράζονταν στα social media έκρυβαν την πραγματικότητα και «θόλωναν» επί 37 μέρες την εικόνα σε ένα από τα πλέον πολύκροτα εγκλήματα των τελευταίων ετών. Ο συντετριμμένος σύζυγος, ο άνθρωπος που δεν άφηνε από τα χέρια του την ενός έτους Λυδία, φτάνοντας να πει στον επικήδειό του ότι «λυπάται που δεν θα γνωρίσει πόσο υπέροχη μανούλα είχε», είναι αυτός που την την έχει στερήσει.

Η σχέση ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι είχε διαταραχθεί τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Η Καρολάιν φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και να φύγει μαζί με το μωρό, πράγμα που εκείνος δεν δεχόταν.

Το μοιραίο βράδυ της 10ης προς την 11η Μαϊου η Καρολάιν βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό τους, στη σοφίτα της μεζονέτας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σαλόνι, μαζί με το μωρό, όπως τουλάχιστον  προκύπτει από την τελευταία εικόνα που έχει καταγράψει η κάμερα στις 12.30, πριν αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης πράγμα που έγινε περίπου μία ώρα αργότερα. Το ζευγάρι φέρεται ότι αντάλλασσε μηνύματα.

Εκείνο το διάστημα τοποθετείται πλέον η δολοφονία της Καρολάιν, και αυτό διότι: 

– Το βιομετρικό της ρολόι καταγράφει περίπου σ’ αυτό το διάστημα απότομη αύξηση των καρδιακών της παλμών και μετά αυτή η ζωτική ένδειξε παύει.

– Τις ώρες που κατά την δική του κατάθεση ήταν δεμένος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδεικνύεται ότι εκινείτο μέσα στο σπίτι. Αυτό προέκυψε από τη εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει βήματα και αναλύθηκαν τα δεδομένα για το επίμαχο διάστημα.

– Η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε πολύ νωρίτερα από την κάμερα ασφαλείας από τις ώρες που υποτίθεται ότι είχαν μείνει στο σπίτι οι «ληστές».

Ο 32χρονος πιλότος φέρεται να είχε περιέλθει σε πολύ δύσκολη κατάσταση το τελευταίο διάστημα καθώς έβλεπε ότι η πίεση από την αστυνομία ήταν συνεχής και έπαιρνε μικρές ανάσες όταν διαρρέονταν πληροφορίες περί αλλοδαπών υπόπτων. Η αστυνομία ωστόσο, εδώ και μέρες ήταν πεπεισμένη ότι ποτέ δεν είχε γίνει ληστεία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλά ό,τι έγινε έγινε ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο σύζυγος φέρεται ότι μετά τη δολοφονία, άφησε δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του το μωρό τους, το οποίο βρήκε λίγες ώρες αργότερα ο αστυνομικός που το κράτησε στην αγκαλιά του. Μάλιστα, ενώ ισχυριζόταν ότι οι «ληστές» που περιέγραψε και έφτανε μέχρι και το όριο της «αναγνώρισης» σκότωσαν και τον σκύλο, φαίνεται ότι το σκυλάκι ήταν δεμένο από την κουπαστή στη σκάλα της μεζονέτας και κρεμάστηκε από το λουρί του πάνω στη φασαρία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εξιχνίαση της δολοφονίας ξεκίνησε όταν τα εγκληματολογικά εργαστήρια έδωσαν τις απαντήσεις που είχαν ζητήσει οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για τα συγκεκριμένα αντικείμενα (κάμερα, κινητό Αναγνωστόπουλου, ρολόι της Καρολάιν).  Η τεχνολογία άλλωστε είναι απόλυτος σύμμαχος πλέον στην εξιχνίαση εγκλημάτων.  Ετσι, όπως είπε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας ζητήθηκε από τον 32χρονο να μεταβεί και πάλι στο Ανθρωποκτονιών. Αυτό έγινε χθες, καθώς όπως είπε «τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν». Ωστόσο, σεβάστηκαν την επιθυμία του να είναι παρών στο μνημόσυνο για την 20χρονη γυναίκα του και έτσι, αμέσως μετά την τελετή σήμερα, μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα. Οδηγήθηκε απευθείας στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου οι εξηγήσεις του δεν πείθουν και δεν καλύπτουν τα κενά…

Οι ανακοινώσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι Τύπου της ΕΛΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:

«Έκτακτη είδηση» στα βρετανικά μέσα οι δραματικές εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα δεδομένα άλλαξαν όταν μαθεύτηκε ότι ήθελε η συγχωρεμένη να χωρίσουν.. κάποιος το σφύριξε.κριμα που δεν έχει Νικολούλη αύριο να μας ταράξει με τα σκίτσα….

  2. Σε 24 ώρες από την ενεργοποίησή της , εξιχνιάσθηκε η δολοφονία της Κάρολαϊν

    Από το Νοέμβριο του 2020 η εν λόγω ομάδα είχε αναστείλει τη δράση της . Ξαφνικά ενεργοποιήθηκε και ξαφνικά η δολοφονία της Κάρολαϊν , εξιχνιάστηκε. https://www.ksipnistere.com/2021/06/12_16.html ( τυχαία επιλεγμένο )
    Δεν εμφανίστηκε όμως , μόνο γι αυτόν τον λόγο ( μέσω του μάρτυρα που επανα- κατέθεσε για να στρέψει την έρευνα στην σωστή κατεύθυνση και άλλα πολλά )Πληροφορίες μου λένε ότι , έχει στηθεί κόλπο – αυτό εξετάζει – για το πως θα αρπάξουν κάποιοι τις 300.000 από την επικήρυξη και να καλύψουν ¨μαύρες τρύπες¨ και όχι μόνο..Σύντομα η οικογένεια της Κάρολαϊν θα κάνει σχετικές δηλώσεις για το θέμα .Εν τω μεταξύ , να περιμένουμε εκπλήξεις εξιχνίασης και σε άλλες δολοφονίες που συντάραξαν το Πανελλήνιο ,άλλωστε , τούτο προανάγγειλε με την επιστροφή της,”Έξι μήνες απουσίας μας και τα κάνετε Μπάχαλο στα γεωπολιτικά , στην εσωτερική ασφάλεια και στη διαχείριση της Πανδημίας”
    Υ.Γ Δύο και πλέον Χρόνια με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και κάθε φορά με εκπλήσσουν
    Michael Τ Psilakis , βιογράφος της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης

  3. …μιλάμε, ο τύπος ξεπέρασε και τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο από τη 10η εντολή!!
    Το μόνο πράγμα που απομένει τώρα είναι ο σύζυγος/τέρας να αποφασίσει ….(μέθοδο εκτέλεσης)!! …Τυφεκισμός, Θανατηφόρος ένεση, Ηλεκτρική καρέκλα, Απαγχονισμός, Λιθοβολισμός, Αποκεφαλισμός. Μόνο έτσι θα αναπαυτεί η ψυχή της Καρολάιν, γιατί έτσι και μπει στη φυλακή ο σύζυγος/τέρας, σε λίγα χρόνια θα είναι έξω!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ