Θεσσαλονίκη: Ανέσυραν νεκρό από τα ορμητικά νερά – Εντοπίστηκε όχημα στην άκρη του ρέματος – Βίντεο σοκ

0
480

Ο θάνατος του άτυχου άντρα οφείλεται σε πνιγμό αφότου παρασύρθηκε από ορμητικά νερά – Καταρρακτώδεις βροχές καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας πολλά προβλήματα

Συγκλονίζει η στιγμή κατά την οποία εντοπίζεται άτυχος άντρας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ρέματος της Πολίχνης.

Είναι η στιγμή, όπως γράφει το GRTIMES, που τα ορμητικά νερά δημιουργούν έναν χείμαρρο στην ιρλανδική διάβαση και οι κάτοικοι έχουν κατέβει από τις οικίες τους προκειμένου να δώσουν ένα χέρι βοηθείας.

Oι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, σύμφωνα με το thestival, εντοπίστηκε, νωρίς το βράδυ, όχημα που εθεάθη να παρασύρεται από ορμητικά νερά στο ρέμα.

Το όχημα εντοπίστηκε στην άκρη του ρέματος, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε.

Ο άτυχος άνδρας, που εκτιμάται ότι είναι ο οδηγός του ανευρεθέντος οχήματος, εντοπίστηκε μετά από απόσταση 1,5 χιλιομέτρου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί, πάντως, εάν ο νεκρός άνδρας είναι όντως ο οδηγός του οχήματος.

Καταρρακτώδεις βροχές καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμηρισμένους δρόμους.

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία και στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, καθώς από το μεσημέρι η πόλη πλήττεται από έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ