Γλυκά Νερά: Στα ίχνη του αρχηγού της συμμορίας η Aστυνομία – Το προφίλ του άνδρα (vid)

0
136

Κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών που φαίνεται πως έπαιξε και πρωταγωνιστικό ρόλο στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές.

Σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έχουν επικεντρωθεί οι Αρχές.

Όπως μεταδίδει το STAR, πρόκειται για έναν «ξανθό, κοντοκουρεμένο, γεροδεμένο, γύρω στο 1,70μ.». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να μισεί και να κακοποιεί γυναίκες ενώ φτάνει ακόμη και στο έγκλημα.

Το προφίλ του άνδρα ταιριάζει πάρα πολύ με εκείνου που πριν από τρία χρόνια είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν στο Αλεποχώρι. Οι Αρχές θεωρούν πως εάν είναι το ίδιο άτομο, θα βρεθεί και η απαραίτητη σύνδεσηανάμεσα σε θύματα και συμμορία.

Παράλληλα, υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο που αναζητά η Αστυνομία με το ψευδώνυμο «Γιάννης» που φέρεται να συνεργάζεται με τους εγκληματίες. Τέλος, οι Αρχές εξετάζουν ένα αποτύπωμα παπουτσιού σε μικρό τοιχάκι, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο όπου εισέβαλαν οι ληστές. Μοιάζει να είναι παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, ιδιαίτερα ελαστικό και ελαφρύ.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία είναι αρκετά ενώ υπάρχει και η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, ένα πολύ καλό κίνητρο για να ανοίξουν τα στόματα.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ