Κρήτη: Κατέρρευσε και πέθανε στην εργασία του 52χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος μία ημέρα μετά το εμβόλιο της Pfizer

3
3509
Ο 52χρονος κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή

Έμφραγμα έπαθε ένας 52χρονος και θα ερευνηθεί τυχόν σχέση με τον εμβολιασμό καθώς υπάρχουν υποψίες για συσχετισμό του θανάτου του ξενοδοχοϋπαλλήλου με το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο έκανε μόλις χθες 26/5.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, ο 52χρονος κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν.
Ο άτυχος άνδρας πήγε σήμερα το πρωί κανονικά στην εργασία του, χωρίς να έχει κάποια ενόχληση και κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε μαζί με άλλους εργαζόμενους, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Τόσο οι προσπάθειες για πρώτες βοήθειες, όσο και η προσπάθεια που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι πρώτες ενδείξεις για το θάνατό του δείχνουν υποψία εμφράγματος, όμως επειδή ο 52χρονος εμβολιάστηκε χθες στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με το εμβόλιο της Pfizer, θα ερευνηθεί αν ο θάνατός του μπορεί να έχει κάποια σχέση με τον εμβολιασμό.

www.bankingnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ακόμα στο 666 είσαι; …έχει γίνει αναβάθμιση, τώρα είμαστε στο 667. Παρεμπιπτόντως ένας φίλος μου που έκανε το εμβόλιο, μετά από 33 (τυχαίο το 33 δεν νομίζω;) ώρες σχηματίστηκε στο μπράτσο του μία πεντάλφα.
      Η πεντάλφα έμοιαζε πολύ στη πεντάλφα από τον πρώτο δίσκο των Slayer ‘Show No Mercy’. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, φοβάμαι και εγώ να κάνω το εμβόλιο, …μην τυχόν και μπει μέσα μου ο Εωσφόρος;!!
      Πρέπει να οργανωθούμε για να σταματήσουμε τον ερχομό του Αντιχρίστου και το χάραμα…εεε συγνώμη το χάραγμα ήθελα να πω, μπερδεύτηκα με το τραγούδι ‘πριν το χάραμα μονάχος’… https://youtu.be/ZqIl_RJFZyQ (κομματάρα τι να λέμε!). Όπως προείπα λοιπόν πρέπει να οργανωθούμε, εγώ θα πάω στην ομάδα του πάτερ Κλεομένη, και ο φίλος μου θα πάει στην ομάδα της Ελένης Λουκάς…εσύ σε ποια ομάδα θα πας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ