Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 49χρονο ψαροντουφεκά – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του

0
256

Αύριο το πρωί (14/05) η κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο ο θάνατος του 49χρονου Ανδρέα Χαρατσάρη ο οποίος χθες το πρωί έφυγε από το σπίτι του για να ψαρέψει με ψαροτούφεκο στην τεχνητή λίμνη Στράτου, όμως τα ξημερώματα ανασύρθηκε νεκρός από αστυνομικούς και πυροσβέστες που συμμετείχαν στις αναζητήσεις.

Ειδικότερα, ο άτυχος 49χρονος άργησε να επιστρέψει και το απόγευμα οι οικείοι του άρχισαν να ανησυχούν, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία.

Αφού λοιπόν εξήγησαν τι είχε συμβεί, ξεκίνησαν οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τη γέφυρα του Αχελώου, στην τεχνητή λίμνη Στράτου, όπου ο 49χρονος είχε μεταβεί για να ψαρέψει.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας κατέβηκε τη σιδερένια σκάλα που βρίσκεται στο τέρμα της γέφυρας από την πλευρά της Στράτου και βούτηξε με το ψαροτούφεκό του, όταν παρασύρθηκε από ξαφνικό ρεύμα.

Οι αναζητήσεις για την ανεύρεσή του ξεκίνησαν γύρω στις 11:00 το βράδυ από το συγκεκριμένο σημείο, όπου βρέθηκαν τα βατραχοπέδιλά του. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε απόσταση σχεδόν ενός χιλιομέτρου, γύρω στη 1:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ απαγορεύει το ψάρεμα σε τεχνητές λίμνες , στο πλαίσιο της λειτουργίας των υδροηλεκτρικών σταθμών, καθώς οι ξαφνικές μεταβολές στο νερό που χρησιμοποιείται από τους σταθμούς, αποτελούν σοβαρό κίνδυνο.

Ο Ανδρέας Χαρατσάρης ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου και ώρα 11:00 το πρωί στο Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου (νέο).

Με πληροφορίες από karvasaras.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ