TUI Nordic: Τα ελληνικά νησιά στους πιο δημοφιλείς προορισμούς- Ξεκινά 15/05

0
373

Προς την Κύπρο ήταν σήμερα το πρωί η πρώτη πτήση για την εφετινή σεζόν της TUI Nordic, η οποία ξεκίνησε τα πακέτα διακοπών στην Μεσόγειο.

Η Ανατολική Μεσόγειος, με τα ελληνικά νησιά και την Κύπρο είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τους Σουηδούς αυτό το Καλοκαίρι. Μετά τον περασμένο χρόνο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να ταξιδέψουν ξανά. Το ταξίδι πραγματοποιείται επί του παρόντος με αρνητικές δοκιμές PCR, ενώ από τα τέλη Ιουνίου, οι ταξιδιώτες αναμένεται επίσης να μπορούν να ταξιδέψουν με το νέο πιστοποιητικό εμβολίου της ΕΕ. Ωστόσο, χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος μπορεί να καλωσορίσουν τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες, χωρίς τεστ πιθανώς και νωρίτερα.

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο περιορισμένων ταξιδιών, η σεζόν ξεκινά τώρα με ταξίδια στη Μεσόγειο.

Η TUI ξεκινά τώρα ταξίδια για τη θερινή περίοδο σε διάφορους προορισμούς γύρω από τη Μεσόγειο, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Κύπρος. Η πρώτη πτήση αναχώρησε για Κύπρο από την Στοκχόλμη  (Αρλάντα), σήμερα το πρωί.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να ξεκινήσουμε την περίοδο πριν από το Καλοκαίρι. Και για χάρη των πελατών μας αλλά και για όλους τους υπαλλήλους και τους φίλους μας στους προορισμούς που είναι πρόθυμοι να υποδεχτούν για άλλη μια φορά όλους τους Σουηδούς τουρίστες. Επιτέλους ταξιδεύουμε”, λέει ο Adam Györki, διευθυντής επικοινωνιών στην TUI Nordic.

Η TUI παρατηρεί ξεκάθαρα ότι τα θετικά μηνύματα σχετικά με τα εμβόλια σε συνδυασμό με πιο ευέλικτους κανόνες κράτησης εντός και εκτός, έκανε τους Σουηδούς να αρχίσουν να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αρκετές χώρες καλωσορίζουν τους τουρίστες είτε με αρνητικά τεστ PCR και αργότερα το καλοκαίρι επίσης με πιστοποιητικά εμβολιασμού. Η TUI προσφέρει σε όλους τους επιβάτες ναύλωσης την ευκαιρία να κλείσουν δοκιμές PCR σε μειωμένη τιμή.

“Βλέπουμε ότι οι πελάτες μας έχουν αρχίσει να ονειρεύονται να ταξιδέψουν ξανά. Πολλοί έχουν ήδη κάνει κράτηση για ταξίδι στην Ελλάδα ή την Ισπανία αυτό το καλοκαίρι, άλλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα ταξίδι, για παράδειγμα, στην Ταϊλάνδη ή στη Ζανζιβάρη για τον επόμενο Χειμώνα. Πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πιο ασφαλές να κλείσετε ένα ταξίδι με πακέτο αμέσως μετά τον περασμένο χρόνο. Ο νόμος περί ταξιδιωτικών πακέτων, παρέχει καλή προστασία”, συνεχίζει ο Adam Györki.

Οι πρώτες αναχωρήσεις του Καλοκαιριού
Οι πρώτες αναχωρήσεις του Καλοκαιριού, είναι οι ακόλουθες:

10/5 Κύπρος

13/5 Κρήτη

15/5 Ρόδος

15/5 Μαγιόρκα

19/5 Γκραν Κανάρια
Με μερίδιο αγοράς 22%, η TUI Nordic είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στη σκανδιναβική ταξιδιωτική αγορά.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1961 και προσφέρει οργανωμένες εκδρομές, πτήσεις και κρουαζιέρες. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς είναι τα Κανάρια Νησιά, η Ελλάδα και η Ταϊλάνδη. Η TUI Nordic αποτελείται από την TUI στη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, καθώς και την αεροπορική εταιρεία TUIfly. Από το 2000, το συγκρότημα είναι μέλος του παγκόσμιου κορυφαίου ταξιδιωτικού ομίλου TUI Group, του κορυφαίου τουριστικού ομίλου στον κόσμο με δραστηριότητες σε περίπου 180 προορισμούς παγκοσμίως.

Πηγή money-tourism.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ