Κρήτη: Νέα στοιχεία για το τραγικό δυστύχημα – Τους αναζητούσαν και τους βρήκαν σε χαντάκι

0
1326

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό δυστύχημα που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι του Σαβάτου (17/04) στην Κρήτη όταν βρέθηκε νεκρός μετά από τροχαίο ένας 40χρονος που είχε δηλωθεί εξαφανισμένος και δίπλα του ήταν βαρύτατα τραυματισμένη η 32χρονη σύζυγός του.

Ο 40χρονος μαζί με την 32χρονο σύζυγό του έμεναν τον τελευταίο καιρό στην Ιεράπετρα με τον ίδιο να εργάζεται σε μία τοπική επιχείρηση.

Το ζευγάρι είχε μία δουλειά στο Ρέθυμνο στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδος και κατά την επιστροφή του φαίνεται να χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο πατέρας του 40χρονου, ο οποίος μένει εκτός Κρήτης, αφού δεν έβρισκε τον γιο του και κανένας απ’ αυτούς που γνώριζε, δεν τον είχαν δει πήγε σήμερα το πρωί στην αστυνομία της περιοχής του και δήλωσε την εξαφάνισή του, όπως μεταδίδει το cretapost.gr.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες ενώ φίλοι του ζευγαριού συνέδραμαν στην προσπάθεια των Αρχών.

Τελικά, ο 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός σήμερα σε ένα χαντάκι στο Μπαλί ενώ κάποια μέτρα πιο πέρα βρίσκόταν και η 32χρονη σύζυγός του βαρύτατα τραυματισμένη.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφέρει την 32χρονη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 32χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η 32χρονη γυναίκα φέρει βαρύτατα τραύματα τόσο στο κεφάλι, όπου έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όσο και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου την διασωλήνωσαν και την εισήγαγαν εσπευσμένα στο χειρουργείο. Όταν ολοκληρώθηκε η επέμβαση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το μεγάλο ερωτηματικό

Ένα είναι το μεγάλο ερωτηματικό που προβληματίζει τις Aρχές. Πρόκειται για τον χρόνο όπου έγινε το ατύχημα.

Δεδομένου ότι τα ίχνη του ζευγαριού έχουν χαθεί για αρκετές ημέρες δεν αποκλείται το τροχαίο δυστύχημα να έγινε πολλά 24ωρα πριν και η άτυχη 32χρονη να χαροπάλευε για αρκετές ώρες δίπλα από τον νεκρό σύζυγό της.

Ωστόσο, αυτήν την απάντηση θα την δώσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στον 40χρονο η οποία είναι σε εξέλιξη και το ιατροδικαστικό πόρισμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ