Θρίλερ με το θάνατο 38χρονης λίγες ημέρες μετά τον φυσιολογικό τοκετό της

0
1866

Απαντήσεις αναζητά ο σύζυγός της – «Κανείς δε μου λέει από τι πέθανε»

Απαντήσεις αναζητά ο σύζυγος μίας 38χρονης, η οποία σχεδόν μια εβδομάδα μετά από φυσιολογικό τοκετό σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, έχασε τη ζωή της.

«Έχουν περάσει 40 μέρες κι ακόμη περιμένω. Για πόσο θα περιμένω, μέχρι πότε; Να περάσει ένας χρόνος να ξεχαστεί; Ζητάω δικαιοσύνη, τίποτα άλλο. Δεν μου λέει κανένας από τι πέθανε η γυναίκα μου» είπε ο σύζυγός της μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η γυναίκα του μετά τον τοκετό επέστρεψε στο σπίτι μαζί με το κοριτσάκι τους. Η φαρμακευτική αγωγή που της είχαν δώσει δεν ήταν αποτελεσματική, ενώ παρά τις εκκλήσεις τους, δεν εξετάστηκε από χειρούργο. Η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε και η 38χρονη παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στο πόδι.

Η γυναίκα επισκέφθηκε άλλο νοσοκομείο, ωστόσο ούτε εκεί τα πράγματα ήταν καλύτερα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο σύζυγός της, η γυναίκα περίμενε επί 13 ώρες να εξεταστεί ενώ στην συνέχεια οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι της. Η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και εισήχθη σε ΜΕΘ και άφησε εκεί την τελευταία της πνοή.

«Έχουν κάνει αμέλεια στη γυναίκα μου, την είχαν παραμελήσει, δεν την κοιτάξανε καθόλου. Μου έχει αφήσει ένα παιδί πίσω και παλεύω μέρα με την ημέρα τώρα να το μεγαλώσω και ζητώ δικαιοσύνη. Από τι πέθανε η γυναίκα μου; Δε μιλάει κανένας» αναφέρει ο σύζυγος. Σημειώνεται ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία έχει άλλα πέντε παιδιά, ήταν αθλήτρια της ενόργανης και είχε συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τη χώρα της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ