Γραβάνης για AstraZeneca: Χάνουμε 70 ασθενείς κάθε μέρα και μιλάμε για τυχόν σπανιότατες παρενέργειες του εμβολίου;

8
2572

Αποπροσανατολιστική χαρακτηρίζει τη συζήτηση ο καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

«Η συζήτηση για τις σπανιότατες παρενέργειες (αν αποδειχθούν ότι οφείλονται σε αυτό!) του εμβολίου της AstraZeneca αποπροσανατολίζει τους πολίτες και καθυστερεί τον εμβολιασμό» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Φαρμακολογίας Αχιλλέας Γραβάνης.

«ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Αυτό νιώθω όταν άνθρωποι μορφωμένοι κ έξυπνοι δεν αντιλαμβάνονται την προτεραιότητα της χώρας αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία: αν όλοι οι κάτοικοι της χώρας εμβολιαστούν με AstraZeneca με δυο δόσεις στα 10.000.000 (20.000.000 δόσεις) ίσως έχουμε 8-10 θανάτους από immune thrombopenic thrombosis (ΑΝ αποδειχθούν ότι οφείλονται στο εμβόλιο, ΕΜΑ). Στην Μεγάλη Βρετανία παρατηρήθηκαν 7 θάνατοι σε 18.100.000 δόσεις (0,38/εκατομμύριο, MHRA, UK). Αυτήν την στιγμή χάνουμε 70 ασθενείς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (ΕΟΠΥ) και ίσως οι θάνατοι αυξηθούν σε 100. Η συζήτηση για τις σπανιότατες παρενέργειες (ΑΝ αποδειχθούν ότι οφείλονται σε αυτό!) του εμβολίου της AstraZeneca αποπροσανατολίζει τους πολίτες και καθυστερεί τον εμβολιασμό, αυξάνοντας την θνητότητα και την χρόνια νοσηρότητα της COVID-19 στη χώρα μας. Οι θάνατοι στην Αμερική που οφείλονταν στη χρόνια χρήση ΜΣΑΦ/ασπιρίνης είναι μεταξύ 21,0 και 24,8 θανάτων/εκατομμύριο, αντίστοιχα (Angels et al, J Gastrenterol. 2005)» αναφέρει ο κ. Γραβάνης.

Ο Αχιλλέας Γραβάνης είναι Καθηγητής Φαρμακολογίας, στην Ιατρική Σχολή του Παν/μιου Κρήτης και Ερευνητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ. Διετέλεσε, μέλος της Επιτροπής Προγράμματος Βιοϊατρικής Έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέλος του Συμβουλίου της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΑΔΙΠ) και Πρόεδρος του Τομεακού Επιστημονικού Συμβουλίου Βιοεπιστημών του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ). Είναι εκλεγμένο Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας & Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ). Συνεργαζόμενος Καθηγητής Έρευνας στο Κέντρο Ανάπτυξης Φαρμάκων Πανεπιστήμιο Northeastern (Βοστώνη). Συνιδρυτής της spinoff εταιρίας βιοτεχνολογίας Bionature και Επιστημονικός Συνεργάτης της εταιρίας βιοτεχνολογίας Emulate του Παν/μιου Harvard. Έχει δημοσιεύσει 135 ερευνητικές εργασίες.

Ειδήσεις σήμερα 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Γραβάνη μάλλον εσύ αποπροσανατολίζεις το κόσμο… Καταρχήν οι 70 που «χάνουμε» κάθε ημέρα… Δεν είναι ΑΠΟ αλλά ΜΕ κορωνοϊό… Πόσοι είναι πραγματικά δεν θα το μάθουμε ποτέ επειδή «απαγορεύτηκαν» οι νεκροψήες… Τα νούμερα «πιθανόν» θανάτων που αναφέρεται από τα εμβόλια έχουν ξεπεραστεί πολλαπλάσια… Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Βρετανικής κυβέρνησης (UK.GOV), σε διάστημα τριών μόλις μηνών (από 9/12/2020 έως 7/3/2021), τα εμβόλια της Pfizer προκάλεσαν 237 θανάτους και 100.809 βλάβες υγείας. Ανάμεσα στις βλάβες υγείας αναφέρουμε ενδεικτικά 184 παραλύσεις προσώπου, 22 ολικές παραλύσεις και 23 αποβολές εμ­βρύων από έγκυες γυναίκες. Στο ίδιο χρονικό διάστημα τα εμβόλια της AstraZeneca προκάλεσαν 289 θανάτους και 228.337 βλάβες υγείας – ανάμεσά τους 86 παραλύσεις προσώπου και 63 ολικές παραλύσεις. Στις Η.Π.Α. (σύμφωνα με τον CDC), σε τρίμηνο επίσης διάστημα (από 14/12/2020 έως 15/3/2021), τα εμβόλια της Pfizer και της Mod­erna προκάλεσαν 1913 θανάτους και δεκάδες χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες.

  2. Οι συγκεκριμένοι θάνατοι (όπως και οι παρενέργειες) είναι μόνο αυτοί που «αποδέχτηκαν» οι κυβερνήσεις των χωρών από τις οποίες είναι τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία… Σκεφτείτε πόσες χιλιάδες ακόμη έχουν αποσιωπηθεί… Κανονικά θα έπρεπε να μαθαίνουμε και τους θανάτους ΜΕ εμβόλιο Γιατί τους πραγματικούς ΑΠΟ… Δεν θα τους μάθουμε ποτέ αφού είναι ελάχιστοι αυτοί που θα «παραδεχτούν»…

  3. Τώρα ως προς την Πανδημία, εάν κοιτάξουμε πως την ΤΕΛΕΙΩΣΕ η Ινδία που έχει πληθυσμό 1.380.00.000 θα κατανοήσουμε ότι μας δουλεύουν εντελώς και εμείς απλά τους κοιτάμε… Λοιπόν στη Ινδία από το Φθινόπωρο έχουν χορηγήσει σ’ όλο τον πληθυσμό για θεραπεία στο σπίτι σε περίπτωση που νοσήσουν με Covid-19, μία συσκευασία – ΚΙΤ με τρεις φαρμακευτικές ουσίες που έχει την ονομασία Ziverdo KIT. Αυτό περιέχει μέσα Ιβερμεκτίνη, Δοξυκυκλίνη και Ψευδάργυρος και κοστίζει περίπου 2,5 δολάρια… Και οι τρεις ουσίες είναι παλιές, δοκιμασμένες και ασφαλείς. Δείτε το KIT στις παρακάτω διευθύνσεις:

    https://ivmstatus.com/simg/ivm-india-2.jpg

    https://ivmstatus.com/simg/ivm-india.jpg

    Είναι απίστευτο… Η Ινδία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ χορηγόντας ένα πάμφθηνο φαρμακευτικό σκεύασμα… Και εμείς ασχολούμαστε με τα Εμβόλια, τις Μάσκες και τα LOCKDOWN… ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…!!!

      • Καταρχήν ζητώ συγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη… Αλλά τα προηγούμενα μηνύματά μου γράφτηκαν στις 4 το πρωί μετά από πολλές ώρες δουλείας και προσπαθώντας… Από ένα κινητό 5″… Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούσα να ελέγξω ξανά αυτά που έγραψα…

        Λοιπόν έχω έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών που δυστυχώς είναι αδύνατο να τις προβάλω εδώ… Θα προσπαθήσω να δώσω μια σύντομη απάντηση για προβληματισμό όλων μας…

        1) Δεν θα αναφερθώ στην ΠΕΡΙΕΡΓΗ αλλαγή του πρωτοκόλλου καταγραφής των θανάτων… Είναι γνωστό πλέον σ’ όλους ότι οι θάνατοι είναι ΜΕ και όχι ΑΠΟ Covid-19.
        2) Ως προς τους θανάτους και τις παρενέργειες από τα εμβόλια, θα σου στείλω μία διεύθυνση με τα επίσημα στοιχεία καταγραφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άλλωστε τα στοιχεία τα δημοσίευσε και το aegeanews.gr πριν από λίγες ημέρες:

        https://healthimpactnews.com/2021/3964-dead-162610-injuries-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=9svmruaj8si8nvr05qd1n

      • Τώρα ως προς τον τρόπο που εξαφάνισε η Ινδία την Πανδημία όταν άρχισε να χορηγεί στον γενικό πληθυσμό, από το Φθινόπωρο 2020, ένα πάμφθηνο φαρμακευτικό σκεύασμα (αυτό που είδες νωρίτερα σε φωτογραφία) για θεραπεία στο σπίτι θα σου στείλω ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο 2020 και θα κατανοήσεις τι έκανε και πως το έκανε… Με τον απλό αυτό τρόπο άδειασε τα νοσοκομεία της και άνοιξε ξανά την οικονομία της…

        https://indianexpress.com/article/opinion/columns/coronavirus-pandemic-covid-vaccine-tracker-uttar-pradesh-7107756/

      • Να εστιάσεις στην εξής παράγραφο (μεταφρασμένη):
        «Επιτρέψτε μου επίσης να συζητήσω δύο στρατηγικές παρεμβάσεις, από πολλές, τις οποίες έχουμε κάνει. Το πρώτο είναι η ευρεία χρήση του φαρμάκου, η ιβερμεκτίνη, όχι μόνο για τη θεραπεία περιπτώσεων αλλά και ως προφυλακτικό. Η κρατική κυβέρνηση παρέχει δωρεάν φάρμακα σε όλους τους ασθενείς που βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι ή σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις COVID-19, οι οποίοι διαθέτουν περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια κρεβάτια. Έχουμε χρησιμοποιήσει το συνδυασμό της ιβερμεκτίνης και της δοξυκυκλίνης για τη θεραπεία με επιτυχία περισσότερων από τριών εκατομμυρίων απομονωμένων στο σπίτι ασθενών με ήπια συμπτώματα μέχρι στιγμής. Αυτός ο συνδυασμός έχει επίσης χρησιμοποιηθεί από τα νοσοκομεία σε ολόκληρη την πολιτεία για εισαγόμενους ασθενείς με COVID-19. Αλλά αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι η επιτυχής χρήση της ιβερμεκτίνης από το κράτος ως προφυλακτική».

      • Τονίζω ότι το άρθρο είναι του Δεκεμβρίου 2020… Δηλαδή τα νούμερα έχουν αυξηθεί πολύ… Μιλάμε για χώρα με 1.380.000.000 πληθυσμό. Αφού το διάβασες και είδες τις φαρμακευτικές ουσίες (οι οποίες είναι οι ίδιες μ’ αυτές που είδες στη φωτογραφία) που χορηγεί η Ινδική κυβέρνηση για ΘΕΡΑΠΕΙΑ στο σπίτι αλλά και ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ πριν κάποιος νοσήσει… Καταλαβαίνεις πως αποσυμφόρησε η Ινδία τα νοσοκομεία της, άνοιξε την οικονομία της και σχεδόν έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ με την ΠΑΝΔΗΜΙΑ…!!!

        Τώρα ΓΙΑΤΙ εμείς στην ανεπτυγμένη Ευρώπη… Δεν τα πληροφορηθήκαμε αυτά; Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ…!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ