ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο! Η στιγμή που γυναίκα σκίζει την ελληνική σημαία από κατάστημα και εξαφανίζεται

13
882
Την εξοργιστική της πράξη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Οργή αλλά και αρκετές απορίες για το σκεπτικό της προκαλεί το βίντεο όπου καταγράφει μία γυναίκα να προσπαθεί με μανία να κατεβάσει κρεμασμένη Ελληνική Σημαία ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Η ίδια σταμάτησε το αυτοκίνητό της μερικά μέτρα μακριά, έφτασε στο σημείο και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο άρχισε να τραβάει την σημαία μέχρι να σκιστεί.

Μόλις…ολοκλήρωσε το έργο της, πήρε το σκισμένο κομμάτι και εξαφανίστηκε:

πηγή: https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/vinteo-ntokoymento-i-stigmi-poy-gynai/

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • …είναι το ίδιο και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της ΜΗ ανάρτηση της σε ένα ακριτικό νησί? Ειδικά όταν βρίσκεται απέναντι στον ΚΑΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ? Ενα μονο στα είκοσι καταστήματα στον κεντρικό δρομο προς χωριά είχε την ΣΗΜΑΙΑ μας. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ας το προσέξουμε λιγάκι. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  1. Τη φάτσα της παλιοσαβουρ@ς την έχουμε, τι αυτοκίνητο οδηγά και μάλλον πινακίδα το έχουμε…. Σίγουρα κάποιος όλο και θα την ξέρει!!!!

  2. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΑΣΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ Η ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ- ΟΤΑΝ ΒΕΒΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ- ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΙΔΕΙΑ- ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.- ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ -ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ-

  3. Η σημαία μας είναι ιερή κ οποίος την ακουμπάει με ασέβεια θα του κόψουμε τα χέρια ,να συλληφθεί αμέσως η κυρία κ να δικαστεί .

  4. Να επέμβει αμέσως η Ελληνική αστυνομία ,μην τολμιση κ το περάσει στο ντουγκου ,αυτό είναι βεβήλωση σε ότι πόιο ιερό έχουμε οι Έλληνες ,να συλληφθεί η κυρία αμέσως .

    • Ετσι και την πιασει η αστυνομια ξερεις τι θα γινει? Θα κατεβουν τα ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ και θα γινει παλι της ΣΜΥΡΝΗΣ.

  5. Κατακρίνω αυτη τη συμπεριφορά ομως μηπως ηθελε απλα να γινει viral..?? Αποτι φαινεται στο βαθος υπαρχει κ αλλη σημαια… γιατι δεν την πειραξε εκεινη;;; Μηπως επειδη δεν ειχε καμερα απο πάνω;; Δεν ξερω τι σκοπό είχε οπως κ να χει δεν εχει δικαιωμα κανεις να ξηλώνει το Ιερό Σύμβολο μιας χώρας… που καποιοι πολεμησαν για να μπορουμε να την υψωνουμε ελεύθερα…

  6. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ Η ΚΟΠΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ,ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥ…ΛΟ.ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ !!!ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΖΗΤΑΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΙΖΑΝΕ ΜΕΧΡΙ….!!!!ΑΛΛΑ ΕΔΩ?Α ΞΕΧΑΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑ ΕΣΚΙΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

  7. Τελικά,ποια η αντιμετώπιση της αστυνομίας στο θέμα; Ποια η τιμωρία της κυρίας; Άκουσε κανείς κάτι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ