Μαρίνα Πατούλη: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Τι συνέβη

1
217

Η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε το Σάββατο (20/03) στο νοσοκομείο

Ο Χάρης Ρώμας, στενός συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ανέφερε: «Να πω ότι η Μαρίνα Πατούλη, επειδή μίλησα με τον περιφερειάρχη πριν από 5 λεπτά, είναι πολύ καλά. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι κάτι που έχει ήδη ξεπεραστεί. Ο Γιώργος Πατούλης είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας; Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι;».

αράλληλα, το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για τα «σύννεφα» στον γάμο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη. Μετά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, η κυρία Πατούλη πέρασε σε σχετικές δηλώσεις.

«Πραγματικά με λυπεί πολύ το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί κάποια δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό μου με τον Γιώργο. Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση. Όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο περιφερειάρχης, ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία», ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Πατούλη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Έχουμε διαδραματίσει μία πορεία ζωής 35 ετών. Μία πορεία, στην οποία περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές και χαρές και λύπες και κρίσεις. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό, επειδή θέλω να είμαι αληθινή και αυθεντική, αυτό που θέλω να πω – αν και είμαι πολύ συναισθηματικά και ψυχολογικά φορτισμένη, είναι ότι θα πρέπει εμείς οι γυναίκες να παλεύουμε για την οικογένειά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Γιατί έχουμε χρέος να τηρήσουμε και να μείνουμε πιστοί στις επιλογές μας, όταν αυτές οι επιλογές είναι επιλογές ζωής», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ