Μενίδι: Εφιάλτης για δύο 15χρονες μαθήτριες– Τις μέθυσαν & τις βίασαν

1
879

Πέρα από κάθε αρρωστημένη φαντασία η νέα υπόθεση βιασμού και κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών.

Δύο νεαρά αδέλφια, 19 και 24 ετών, κατηγορούνται ότι αφού μέθυσαν τις 15χρονες ξαδέλφες, τις κακοποίησαν, παρασύροντάς τες σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά το φρικτό περιστατικό. Τα δύο κορίτσια, σε πολύ άσχημη κατάσταση, φέρονται να επέστρεψαν στο σπίτι τους και να περιέγραψαν όλα όσα μπορούσαν να θυμηθούν στους γονείς τους. Εκείνοι, δίχως να χάσουν λεπτό, πήραν τα παιδιά τους και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστούν.

Τις πήγαν σε ξενοδοχείο

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι δύο μαθήτριες, όλα έγιναν μία εβδομάδα πριν. Οι 15χρονες είχαν βγει βόλτα σε πλατεία στο Ίλιον. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες, που γνώριζαν τα κορίτσια, τις πλησίασαν, τους έπιασαν κουβέντα και στη συνέχεια τους πρόσφεραν αλκοόλ.
Η παρέα άρχισε να πίνει και πολύ σύντομα οι μαθήτριες είχαν μεθύσει. Δεν φαντάζονταν ωστόσο, ότι ο σκοπός των νεαρών αγοριών ήταν άλλος.

Ο βιασμός

Όταν τα δύο αδέλφια κατάλαβαν ότι οι μαθήτριες ήταν σε κατάσταση μέθης, φέρονται να τις μετέφεραν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Τα όσα ακολούθησαν ήταν εφιαλτικά και θα στιγμάτιζαν την ψυχή των δύο κοριτσιών για πάντα.

Ο μεν 19χρονος, χρησιμοποιώντας βία, φέρεται να οδήγησε τη μια από τις δύο στο μπάνιο όπου και τη βίασε, την ώρα που ο 24χρονος αδελφός του ασελγούσε στην ξαδέλφη της στο δωμάτιο.

Τα κορίτσια δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Όταν συνήλθαν, γύρισαν στο σπίτι τους όπου και ενημέρωσαν τους γονείς τους για τα όσα είχαν συμβεί. Εκείνοι αμέσως πήραν τα παιδιά και τα μετέφεραν στο Παίδων, όπου και υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο φάκελος των δραστών

Τα κορίτσια βρήκαν το κουράγιο και κατέθεσαν στους αστυνομικούς την φρικτή τους εμπειρία, δίνοντάς τους στοιχεία για τους άνδρες στα χέρια των οποίων έζησαν τον εφιάλτη.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, βάσει αυτών των περιγραφών, κατάφεραν πολύ σύντομα να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται ένας ακόμη άνδρας του οποίου οι 15χρονες αναφέρουν το όνομα.

Ο συγκεκριμένος, τρίτος άνδρας, φαίνεται ότι συμμετείχε και αυτός στον βιασμό των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ