Σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στην Πυροσβεστική του Αεροδρομίου – Ανάγκη για νέα προκήρυξη τύπου Ειδικών Φρουρών

13
2751

Σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού και η άμεση αντιμετώπιση με νέα προκήρυξη τύπου ειδικών φρουρών για άμεση στελέχωση του σώματος (στο 47 λεπτό).

Στο βίντεο από την μέση και μετά μιλάει ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας πυροσβεστών  Δ. Σταθόπουλος (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος), για τα σοβαρά θέματα του κλάδου και την ανάγκη να θεσμοθετηθεί ένας νέος θεσμός όπως η ειδικοί φρουροί στην αστυνομία να μπαίνουν πυροσβέστες εκτός πανελληνίων να λύνονται άμεσα σε μεγάλο βαθμό προβλήματα και ελλείψεις προσωπικού, βλέποντας ότι η πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι η άμεση λύση γιατί τα κενά είναι μεγάλα.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι είμαστε πολλα παιδιά από Κω και με ειδικές δυνάμεις Γ διπλωμα κατηγορία που θέλουμε να μπούμε στο σώμα ΙΕΚ δασοφύλακων και απαιτείται προσόντα

  2. Είναι από Λερο η νέα αυτή προκήρυξη θα έχει εντοπιότητας μέσα γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει ευχαριστώ!

  3. Όρια ηλικίας και δίπλωμα οδήγησης τι θα ζητήσει και για ποσά χρόνια θα είναι επί θητείας?

  4. Σας περιμένουμε με χαρά πόλη άνεργη νέοι που δεν μας αρέσει η αστυνομία σαν ειδικοί φρουροί αλλά μας αρέσει η ειδικοί Πυροσβέστες να μπούμε μακάρι!!!!!!!

  5. Είναι καλό γιατί Πολα άτομα από Κω τα υπόλοιπα νησιά θέλουν να μπουν στην πυροσβεστική και θέλουν να μηνουμε και εδώ στον τόπο μας ας ελπίσουμε να μας μπρολαβη το όριο ηλικίας μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ