Αγνοείται τρεισήμισι μήνες η Άρτεμις: «Την εξαφάνισαν όταν έκανε έφοδο ο εισαγγελέας», αποκαλύπτει νέα μαρτυρία

0
1793

Τι λένε νέοι μάρτυρες – Δείτε βίντεο από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία συγγενών και φίλων της 19χρονης Άρτεμις, η οποία παραμένει άφαντη.

Τρεισήμισι μήνες μετά την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί, το «Φως στο Τούνελ» επανήλθε με νέα στοιχεία από την έρευνα.

Η κάμερα της εκπομπής ακολούθησε τη διαδρομή, όπου το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, χάθηκε η Άρτεμις και βρήκε νέους μάρτυρες.

«Όταν έκανε έφοδο ο εισαγγελέας, την εξαφάνισαν…»

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, μία μαρτυρία που έφτασε στα γραφεία του «Τούνελ», σήμανε συναγερμό και στην αστυνομία για τη 19χρονη αγνοούμενη. Μάρτυρας που συνομίλησε με την Αγγελική Νικολούλη, ισχυρίζεται πως είδε την Άρτεμις λίγο πριν φυγαδευτεί μετά από έρευνα σε συγκεκριμένο χώρο παρουσία εισαγγελέα. «Η αστυνομία της Ομόνοιας ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται η Άρτεμις. Υπάρχουν συγκεκριμένοι αστυνομικοί που ειδοποιούν όταν είναι να γίνει «ντου». Την ημέρα που πήγε εισαγγελέας, έφυγαν από την πίσω πόρτα. Την εξαφάνισαν… Βρισκόταν στην Ιάσωνος στο Μεταξουργείο. Την έχουν πάρει από εκεί τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι αστυνομικοί έχουν επαναλάβει τις έρευνες και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πιστεύεται ότι κανείς δε θα έπαιρνε το ρίσκο με τέτοια δημοσιότητα, να εκμεταλλευτεί μία αγνοούμενη σε τέτοιους χώρους.

 

 

Τι είχε συμβεί λίγο πριν χαθεί…

Η κολλητή φίλη της αγνοούμενης από το Κορωπί αναφέρει στο «Τούνελ» ένα περιστατικό που συνέβη τον Ιούλιο και πιθανόν να σχετίζεται με την εξαφάνισή της. «Μία ημέρα μέσα στο καλοκαίρι την έψαχναν οι γονείς της γιατί έλειπε για ώρες. Σ΄ εμένα είχε πει πως θα πήγαινε μόνη της για μπάνιο προς τη Βάρκιζα. Δεν την πίστεψα ωστόσο… Είναι πολλά τα σενάρια που μου περνάνε από το μυαλό. Φοβάμαι πως της έχει συμβεί κάτι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Άλλες φίλες της Άρτεμις λένε ότι πρέπει να ερευνηθεί η περιοχή της Βάρκιζας γιατί συνήθιζε να πηγαίνει εκεί και να ηρεμεί. Την ημέρα που χάθηκε, την είδαν να περιμένει στη δεύτερη στάση Αττικής στο Κορωπί. Από εκεί περνούν λεωφορεία που καταλήγουν στη Γλυφάδα και στη Βάρη.

 

«Υπάρχουν κάμερες που δεν έλεγξαν…» Μαζί με τον αδελφό της 19χρονης, το «Τούνελ» ακολούθησε τη διαδρομή του μυστηρίου. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής που τη γνώριζαν, προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν. Κάποιοι είχαν κάμερες που σίγουρα θα την είχαν καταγράψει, αλλά κανείς δεν τις ερεύνησε τις πρώτες ημέρες. «Για να πέρασε από τόσες στάσεις χωρίς να σταματήσει, σίγουρα κάποιος της είχε πει να πάει στη συγκεκριμένη. Το 308 λεωφορείο που θα έπρεπε να πάρει η Άρτεμις, πέρασε, ωστόσο δεν επιβιβάστηκε σ’ αυτό, άρα κάποιον περίμενε», τόνισε ο αδελφός της.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ