Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ: Τηλεδιάσκεψη με Βουλευτές Δωδ/σου

0
564

Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ στο Νότιο Αιγαίο, πραγματοποίησε, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Δωδεκανήσου, κ.κ. Ιατρίδη Μίκα, Υψηλάντη Βασίλη και Παππά Ιωάννη, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κόνσολας Μάνος, ο οποίος λόγω προγραμματισμένων κυβερνητικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να συμμετάσχει.

Υπό την διεύθυνση της συντονίστριας του Μητρώου, Ελένης Μαυρόγαλου, με τη συμμετοχή κυρίως στελεχών από τα Δωδεκάνησα, έγινε μία εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση με του Βουλευτές της Δωδεκανήσου, τόσο για το Κυβερνητικό έργο εν γένει και την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κατάστασης της πανδημίας, όσο και για ειδικότερα θέματα που άπτονται των ιδιαιτεροτήτων που ενέχει η νησιωτικότητα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από όλους τους συμμετέχοντες στην υγειονομική θωράκιση των νησιών μας που αποτελεί κοινή προτεραιότητα όλων.

Τα Στελέχη του Μητρώου τοποθετήθηκαν, κατέθεσαν προτάσεις και ενημερώθηκαν από τους Βουλευτές για όλα τα ζητήματα που ετέθησαν, ενώ συμφωνήθηκε η επανάληψη παρόμοιων δράσεων, προκειμένου και το Μητρώο Στελεχών να είναι αρωγός του απαιτητικού έργου που επιχειρείται καθημερινά από τους Βουλευτές της Δωδεκανήσου, μεταφέροντας με τη σειρά του τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών των νησιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ