Πολυτεχνείο: Ακυρώθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ για τη γυναίκα που άφησε ένα λουλούδι

1
725

Μετά από παρέμβαση του αρχηγού της αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε μία γυναίκα, η οποία μόνη της πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο την ημέρα της επετείου της εξέγερσης του 1973 κατά της Χούντας.

Με παρέμβαση του αρχηγού της αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, η γυναίκα που χθες της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ, δεν θα το πληρώσει.

Όπως δήλωσε στο OPEN ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θόδωρος Χρονόπουλος, θα γίνει μια ένσταση και το πρόστιμο δεν θα βεβαιωθεί.

Ο κ. Χρονόπουλος ανάφερε ότι οι αντιδράσεις που υπήρξαν χθες, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, έγιναν γνωστές στον αρχηγό της αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος αργά το βράδυ έδωσε εντολή να μη βεβαιωθεί το πρόστιμο στη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν το πρόστιμο στη γυναίκα παρά το γεγονός ότι τήρησε τον νόμο για τη μετακίνηση των πολιτών.

Όπως κατήγγειλε η ίδια η γυναίκα, έστειλε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6 και περνώντας από το Πολυτεχνείο σταμάτησε για να καταθέσει ένα λουλούδι. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι εργάζεται πολύ κοντά στο Πολυτεχνείο και γι αυτό έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε αυτόν που το βεβαίωσε.Οπως αναφέρει και η προτελευταία παράγραφος η γυναίκα ήταν καθ’όλα νόμιμη.Που να μην ήταν οι κάμερες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ