«Πόλεμος» Ελλάδας – Τουρκίας: Γιατί τρέμουν οι Τούρκοι τους Έλληνες κομάντο

5
938

Τα φοβικά σύνδρομα των Τούρκων για τις ειδικές δυνάμεις και τους Έλληνες κομάντο αποτυπώνονται πλήρως στα ρεπορτάζ των Τουρκικών μέσων ενημέρωσης

Εκτός ελέγχου έχουν βγεί πλέον τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία προκαλούν με άθλια ρεπορτάζ κατά των ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων.

Στόχος και σκοπός των ΜΜΕ που ελέγχει ο Ερντογάν είναι η δημιουργία κλίματος στην τουρκική κοινωνία, όπως ακριβώς είχε γίνει και στα Ίμια. Ακραία προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου.

Η Άγκυρα «στοχοποιεί» το Καστελόριζο, ενώ φθάνουν στο σημείο να δημοσιεύουν φωτογραφίες από ασκήσεις των Ελληνικών Ε.Δ.

Οι εμμονές τους με τις ελληνικές δυνάμεις αγγίζουν τα όρια της ψύχωσης και τούτο συμβαίνει διότι ξέρουν ότι τόσο τα ΟΥΚ όσο και τα ΛΟΚ είναι άρτια εκπαιδευμένα και έχουν υψηλό εθνικό φρόνιμα.

Τα βατράχια και οι λομκατζήδες μας δεν είναι μισθοφόροι, είναι εθνικός στρατός. Με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο.

Έτσι λοιπόν οι γείτονες δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να φωτογραφίζουν τις ένοπλες δυνάμεις και να προωθούν τις σχετικές φωτογραφίες στα ελεγχόμενα από το καθεστώς Ερντογάν, τουρκικά media.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Γράφουν λοιπόν οι Τούρκοι:

«Έλληνες στρατιώτες αναπτύσσονται στο Καστελόριζο και περιπολούν καθημερινά πάνω σε βάρκες, ενώ είναι φορτωμένοι με βαρύ οπλισμό. Στρατιωτικά φορτηγά που μεταφέρουν κομάντο παρατηρήθηκαν στο νησί».

«Στις εικόνες, παρατηρήθηκε ότι οι Έλληνες στρατιώτες ανέβηκαν στον ψηλό λόφο με στρατιωτικό όχημα, κατέβηκαν από το όχημα και πραγματοποίησαν εργασίες συντήρησης. Μία ελληνική φρεγάτα και σκάφος της Ακτοφυλακής παραμένουν στο νησί».

Η ουσία όμως όλου αυτού του τουρκικού προπαγανδιστικού σχεδίου παραμένει και αφορά την στοχοποίηση ελληνικών νησιών, μικρονήσων και βραχονησίδων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Τούρκοι, οι οποίοι μας κατηγορούν για στρατιωτικοποίηση των νησιών είναι οι ίδιοι που στήνουν ολόκληρες ταξιαρχίες και μονάδες με drones και βαρύ οπλισμό στα μικρασιατικά παράλια μεταξύ των νησιών Ρόδου και Καστελορίζου με ταυτόχρονη μεταφορά δυνάμεων και οπλικών συστημάτων.

Οι γείτονες γνωρίζουν πολύ καλά τη δύναμη κρούσης των ελληνικών ειδικών δυνάμεων

Είναι γνωστό ότι εδώ και μερικά χρόνια συστηματικά η Άγκυρα έχει αναβαθμίσει την ναυτική βάση του Ακσάζ, αλλά και του πολεμικού αεροδρομίου του Ντάλαμαν κατασκευάζοντας 16 ειδικά υπόστεγα για τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Δείτε το βίντεο

στο Newsbomb.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασικα στα Ιμια μια χαρα τους τα πηραν χωρις να παρουν χαμπαρι.Εξαλου στα 70 εκατομυρια ειναι πιο δυσκολο να βρεις ειδικες δυναμεις απο οτι στα 10.Χαλαρωστε.Ελληνες ειμαστε δεν ειμαστε Τουρκοι να διαβαζουμε αυτα να τα πιστευουμε.

  2. Φυσικά κ όχι μόνο κομάντο αλλά κ βάρη οπλισμό ,κ ότι άλλο από αέρα κ θάλασσα κ οι γυναίκες στα όπλα θα σε κάνουμε βρωμερε Τουρκε να μετανιώσεις πίκρα που τα ξανά βάζεις με τους Έλληνες ,εσύ άρχισες την διαμάχη κ εσύ θα πληρώσεις το τίμημα .Φτάνει φτάνει όσα μας κλέψατε ούτε πόντο Ελληνικής γης ξανά στους κατακτητές της Κωνσταντινούπολης του Πόντου της Σμύρνης της Κύπρου των Ιμίων φτάνει .

  3. Μόνο στο έμψυχο υλικό υστερούμε ,αλλά έχουμε φοβερούς στρατηγούς ,κ το δίκιο με το μέρος μας.

  4. ΒΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ