Ο αδικοχαμένος αστυνομικός της ΔΙΑΣ – Πατέρας ενός παιδιού ο 33χρονος που σκοτώθηκε το πρωί σε τροχαίο στον Άγιο Κοσμά

0
1127

Πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα – Πατέρας ενός παιδιού ο 33χρονος που σκοτώθηκε – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει  στο Ασκληπιείο ο 24χρονος συνάδελφός του  – Επικοινωνία της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Βαγγέλη Νοΐδη, αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του σήμερα σε τροχαίο στον Άγιο Κοσμα εξέφρασε μιλώντας στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ειδικότερα αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν έδωσε τα συλλυπητήρια του στη σύζυγο του 33χρονου αδικοχαμένου αστυνομικού, ο οποιος ήταν πατερας ενός παιδιού. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του άλλου αστυνομικου που ήταν πάνω στη μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ.

victimp1

Όπως λένε αστυνομικές πηγές ο Βαγγελης Νοΐδης επρόκειτο για έναν αρκετά καλό αστυνομικό ο οποιος ήταν μαζί με τον νεαρό συνάδελφο του πάνω στη μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr,  οι αστυνομικοί είχαν κληθεί για φωτιά κοντά στον Άγιο Κοσμά και έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Όλοι στην υπηρεσία του μιλούν για έναν εξαιρετικό αστυνομικό ο οποιος υπηρέτησε με ήθος και ήταν πιστός στις αξίες της ΕΛΑΣ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο οι δυο άνδρες έπεσαν από τη μοτοσυκλέτα. Οι αστυνομικοί είχαν αναπτύξει ταχύτητα και έφταναν στο σημείο της φωτιας όταν ξαφνικά – και σύμφωνα με τις καταθέσεις των 2 αστυνομικων της ομάδας που τους ακολουθούσαν – ο οδηγός της μηχανής πάτησε απότομα φρένο, περίπου 40 μέτρα πριν τα σταματημένα οχήματα στο φανάρι, με αποτέλεσμα η υπηρεσιακή μοτοσικλέτα να βγει εκτός πορείας και να συρθεί στην άσφαλτο.

Όπως λένε πληροφορίες ο τραυματίας αστυνομικος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας με κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις και δίνει αυτή την ώρα τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε απόψε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Καραμαλάκη και ενημερώθηκε για το τραγικό δυστύχημα με θύματα δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η κυρία Σακελλαρόπουλου ζήτησε από τον κ. Καραμαλάκη να μεταφέρει τη βαθύτατη λύπη της στην οικογένεια του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του και τις ευχές της για ανάρρωση στον συνάδελφό του, που τραυματίστηκε σοβαρά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ