Θεσσαλονίκη: Επίθεση από αγέλη σκύλων δέχτηκε 17χρονη – Τη δάγκωσαν 58 φορές

3
407

Πώς περιγράφει το περιστατικό η μητέρα της άτυχης κοπέλας – Πώς κατάφερε να σωθεί

Επίθεση από αγέλη σκύλων, οι οποίοι τη δάγκωσαν 58 φορές, δέχτηκε προ ημερών μια 17χρονη στη Θεσσαλονίκη, με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας να περιγράφει το περιστατικό στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

«Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30, το παιδί βγήκε έξω. Η κόρη μου, φυσικά, τα λατρεύει τα ζώα, δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ούτε να τα προκαλέσει, τίποτα», σημείωσε αρχικά η μητέρα της 17χρονης και συνέχισε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά γύρισε πίσω και είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της. Κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει επάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε. Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Προσπαθούσε να πάει σε έναν κύριο που είχε δει λίγο πιο κάτω, σε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να τη δει και να τη βοηθήσει».

«Δεν έβγαινε φωνή, δεν μπορούσε να φωνάξει ‘βοήθεια’, είχε σοκαριστεί. Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, όποιος και εάν είναι, πήγε, τη βοήθησε και πήγε την κόρη μου στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα της κοπέλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα ζώα είναι πάντα ζώα!!! Είναι στη φύση τους να σχηματίζουν αγέλες και να κυριαρχούν στην περιοχή τους. Οι άνθρωποι όμως θεωρούν ότι τα ζώα κατανοούν τον ανθρώπινο τρόπο ζωής και επικοινωνίας. Αναγκάζονται να το κάνουν όταν αποκοβονται από το είδος τους για να μεγαλώσουν σε διαμερίσματα, βεράντες, δωμάτια, αυλές, αναγνωρίζοντας σε αυτά χρηστική αξία, ως φύλακες ή ζώα συντροφιάς. Οι άνθρωποι που αυτόνομαζονται φιλοζωοι, ουσιαστικά εκμεταλλεύονται τα ζώα για την ικανοποίηση των συμφερόντων τους, αδιαφορώντας για την φυσιολογική και υγιή ζωή των ζώων στη φύση, μακριά από βίαιες προσπάθειες αστικοποίησης τους. Οι πραγματικοί φιλοζωοι δεν είναι εκείνοι που ταΐζουν και αστικοποιουν τα μη ανθρώπινα όντα, αλλά εκείνοι που αγωνίζονται τα ζώα να επιστρέψουν στη φύση, να μην αποκοβονται από τους βιολογικούς προγόνους τους και το είδος τους. Το αποτέλεσμα της βίαιης αστικοποίησης των ζώων είναι εμφανές στο συγκεκριμένο περιστατικό.

    • Ποιος μάζεψε τα ζώα στη περιοχή δεν μας λες;Το να έχει κάποιος ένα ζώο είναι νορμαλ και 100% αποδεκτό.Το να έχει όμως κάποιος ζώα που φτιάχτηκαν από τον άνθρωπο και δεν υπήρχαν στη φύση ,κάποια σκυλιά τέρατα να δείξουν οι ίδιοι δύναμη είναι ανωμαλία.Αμβμαλια είναι επίσης να έχει κάποιος 10 σκυλιά στη αυλή του και να ξεσηκώνουν τη γειτονιά .Τα σκυλιά σε νορμαλ κατάσταση δεν γαυγιζουν.Κατι τα ενοχλεί όταν το κάνουν .Τα αφεντικά τους ενδιαφεροντε;Οι περισσότεροι αδιαφορούν και για τα ζώα και για τους ανθρώπους.Παρτακιδες οι περισσότεροι ζωόφιλοι στην Ελλάδα.Αυτος είναι ο λόγος που έχουμε γεμίσει αδέσποτα.Κάποιος μα μας προστατεψει από τους φιλόζωους επιτέλους και εμάς και τα ζώα

  2. Με αφορμή το γεγονός Τι είδος άνθρωπος είναι αυτός που έχει 5 άγρια σκυλιά στην αυλή του και δεν μπορεί να περάσει άνθρωπος από το δρόμο η να ηρεμίσει στη γειτονιά;Τον λες φιλόζωο;Αν σκευτεις όλη η ζωή των σκύλων του είναι αυτή η αυλή,δεν έχουν δει τίποτα άλλο.Τον λες νορμαλ άνθρωπο;Απλά σκευτητε το.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ