Τι λέει στο MEGA ο ορθοπεδικός που βοήθησε στην αποκάλυψη του ψευτογιατρού (ΒΙΝΤΕΟ)

0
866

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, χειρουργός ορθοπεδικός και μέλος του ΔΣ της κλινικής όπου ο 47χρονος ζήτησε συνεργασία και αποκαλύφτηκε το σκάνδαλο γύρω από το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγιαννόπουλο, η κλινική έχει ένα πρόγραμμα με το οποίο ξεναγεί γιατρούς και ασφαλιστικούς συμβούλους στις εγκαταστάσεις της, προκειμένου να προσελκύσει νέους πελάτες. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο 47χρονος ψευτογιατρός και προσέγγισε την κλινική.

«Εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα για ξενάγηση γιατρών και ασφαλιστών γιατί συνεργαζόμαστε με ασφαλιστικές εταιρείες του εξωτερικού».

Ο ίδιος σημείωσε πως ο 47χρονος ψευτογιατρός πήγε στην κλινική με ένα γκρουπ πολλών γιατρών.

«Ήρθε από ομάδα γιατρών».

Ερωτώμενος για τα πιστοποιητικά της ιατρικής ιδιότητας του 47χρονου, ο κ. Παπαγιαννόπουλος σημείωσε ότι δεν τα προσκόμισε ποτέ στην κλινική, ενώ ο ίδιος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν είδε τον ψευτογιατρό να προσπαθεί να βάλει τα γάντια του.

«Είδα ότι τα γάντια του δεν τα φορούσε καλά. Φωνάζω τον νευροχειρουργό και αμέσως τον έστειλα να τον καταγγείλει».

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος τόνισε πως ο 47χρνος προσέγγισε την κλινική ως νευρολόγος και με αυτήν την ιδιότητα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους.

«Έλεγε τόσα ψέματα που τον κατάλαβα αμέσως. Όλοι οι απατεώνες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Πρέπει οι ασθενείς να κοιτάζουν την πραγματικότητα».φ

megatv.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ