Κρίσεις ΕΔ: Τη Δευτέρα η συνεδρίαση του ΣΑΓΕ

0
162

Για την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, το πρωί, έχει προγραμματιστεί η αναβληθείσα από την περασμένη Τρίτη, συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), για τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής στο kranosgr, η ημερομηνία έχει οριστικοποιηθεί και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της φετινής διαδικασίας, η οποία θα ολοκληρωθεί πιθανότατα μέχρι την Πέμπτη 12 Μαρτίου.

Τη Δευτέρα το απόγευμα μετά της συνεδρίαση του ΣΑΓΕ, όπου θα κρίνει τους Αντιστράτηγους του ΣΞ και τους αντίστοιχους βαθμούς σε ΠΝ και ΠΑ, αναμένονται οι συνεδριάσεις των Ανωτάτων Στρατιωτικού, Ναυτικού και Αεροπορικού συμβουλίων για τη συνέχιση της διαδικασίας έως το βαθμό του Συνταγματάρχη.

Όπως αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου στο kranosgr, κρίσεις και τοποθετήσεις ανωτάτων, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτή 12 Μαρτίου 2020, τελευταία ημέρα της θητείας ως Προέδρου της Δημοκρατίας του Προκόπη Παυλόπουλου.

Όλα αυτά βέβαια με δεδομένο ότι στον Έβρο και στα νησιά η κατάσταση δεν θα εκτραχυνθεί από πιθανή προβοκάτσια των Τούρκων.

Κρίσεις ΕΔ: Τη Δευτέρα η συνεδρίαση του ΣΑΓΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ