Φονικό στην Πάτρα: Καρέ-καρέ η ανταλλαγή πυροβολισμών και ο θάνατος του 41χρονου στο φανοποιείο

0
178

Στο υλικό που δημοσίευσε το ioniantv.gr, φαίνεται το θύμα, 41 ετών, να μπαίνει οπλισμένο στο συνεργείο – Η ανταλλαγή πυροβολισμών με τον ιδιοκτήτη, που έσπευσε στο σημείο με πιστόλι, στάθηκε μοιραία για τον 41χρονο εισβολέα

Καρέ-καρέ παρουσιάζεται η δολοφονία του 41χρονου σε φανοποειίο στο Νέο Σούλι στην Πάτρα, σε σοκαριστικό βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

ΠΑΤΡΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ | Η στιγμή της συμπλοκής που οδήγησε στο φονικό  στο Άνω Σούλι

Το κλειστό κύκλωμα καμερών που υπάρχει μέσα στο συνεργείο, όπου ο 41χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό, αποτυπώνει τις τελευταίες στιγμές πριν το τραγικό περιστατικό.

Στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται η συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη.

Το φονικό συνέβη τα ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα, όταν το θύμα μετέβη στο φανοποιείο του 40χρονου στο Νέο Σούλι της Πάτρας. Ο 41χρονος διέρρηξε το συνεργείο, κόβοντας τον προστατευτικό φράχτη του χώρου και προκαλώντας φθορές ακόμα και στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό και μετέβη στο σημείο, όπου δέχτηκε επίθεση από τον 41χρονο, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του με δίκανο και στη συνέχεια άρχισε να τον απειλεί με ένα κλαδευτήρι.

Το επεισόδιο είχε τραγική κατάληξη. Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος τράβηξε πιστόλι, απαντώντας στις επιθέσεις που δεχόταν από τον 41χρονο. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι στη διάρκεια της συμπλοκής οι δύο άνδρες καλύπτονταν πίσω από ένα όχημα, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς, μέχρι που ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πυροβόλησε και πέτυχε με μια σφαίρα τον 41χρονο στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 40χρονος μέχρι την τελική απόφαση

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε τον 41χρονο στο Σούλι. Στον συλληφθέντα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ του επεβλήθηκαν και άλλοι περιοριοριστικοί όροι. Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν.

Το φονικό συνέβη τα ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα, όταν το θύμα μετέβη στο φανοποιείο του 40χρονου στο Νέο Σούλι της Πάτρας. Ο 41χρονος διέρρηξε το συνεργείο, κόβοντας τον προστατευτικό φράχτη του χώρου και προκαλώντας φθορές ακόμα και στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό και μετέβη στο σημείο, δεχόμενος όμως επίθεση από τον 41χρονο, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του με δίκαννο και στη συνέχεια άρχισε να τον απειλεί με ένα κλαδευτήρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ